Ρογκαβόπουλος: «Εξαιρετική ομάδα ο Άρης, πλασματικό το 1-4»

Με τα καλύτερα λόγια για τον αυριανό του αντίπαλο, τον Άρη μίλησε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Ο διεθνής φόργουορντ του Προμηθέα μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΑ χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα τους κιτρινόμαυρους και πως το 1-4 αγώνων είναι πλασματικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ώρα για πολλά λόγια για το αγωνιστικό κομμάτι, μετά από όσα συνέβησαν στη Γαλλία. Η εμφάνισή μας δεν αρμόζει σε αυτό που δουλεύουμε και προσπαθούμε όλο αυτό το διάστημα. Το ξεκίνημά μας στο 7 DAYS EuroCup δεν είναι καθόλου καλό ως τώρα και πρέπει άμεσα να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε, έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και αυτό είναι το χειρότερο από όλα. Μπροστά μας τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Άρη. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα, που αν δει κανείς τα παιχνίδια της, το 1-4 είναι τουλάχιστον πλασματικό. Κέρδισαν στην πρεμιέρα τον Παναθηναϊκό και έκτοτε έχουν χάσει 4 παιχνίδια, όλα στις λεπτομέρειες. Καταβάλουν εκπληκτική προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια και σεβασμός. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, τους έχουμε ανάγκη να είναι εκεί και να μας στηρίζουν και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Αφήνοντας στην άκρη το αγωνιστικό κομμάτι, ήθελα εδώ και καιρό να αναφερθώ στο κομμάτι των Ακαδημιών του συλλόγου, γιατί πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από τον τρόπο λειτουργίας στις υποδομές. Οι εγκαταστάσεις είναι καταπληκτικές, το πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» πρέπει να αποτελέσει πρότυπο λειτουργιάς για πολλές ομάδες. Μέχρι να γίνω κομμάτι του Προμηθέα είχα απλά ακουστά ότι έχουν πολύ δυνατές ακαδημίες, τώρα που πλέον παρακολουθώ από κοντά το όλο εγχείρημα, καταλαβαίνω γιατί κάθε χρόνο βγαίνουν από τα «σπλάχνα» του συλλόγου παίκτες υψηλού επιπέδου, που μπορούν σε μελλοντικό χρόνο να στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα. Όποτε βρίσκω ευκαιρία και μου το επιτρέπουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις παρακολουθώ τους αγώνες των υποδομών και το διασκεδάζω. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς και κυρίως χαίρομαι γιατί διαφαίνεται πως ο σύλλογος είναι σε καλά χέρια και υπάρχει τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον».

To Top