ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροζ: «Είμαστε όλοι δίπλα στον Κουέστα! Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Ο Λίντσεϊ Ροζ με πολύ δυσκολία έκανε δηλώσεις, όντας απογοητευμένος από τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, αλλά υπερασπίστηκε τον Χουλιάν Κουέστα.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: “Είμαστε πολύ, πολύ απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό, για όλους μας. Για τον κόσμο και για μας. Επίσης, ο Κουέστα είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, θέλω να τον στηρίξω. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, μας έχει σώσει πολλές φορές στο παρελθόν και είμαστε όλοι μαζί του. Είμαστε απογοητευμένοι. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο”.

Ρωτήθηκε αν θεωρεί πως ο Άρης έκανε το τέλειο παιχνίδι με εξαίρεση το λάθος του Κουέστα και απάντησε: “Τέλειο παιχνίδι θα ήταν αν παίρναμε την πρόκριση. Κάναμε φανταστικό παιχνίδι, όντως, για 95 λεπτά θα έπρεπε να ήμασταν τέλειοι, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το λάθος ως εξαίρεση”.

Για το πως ένιωσε μετά το 1-0 του Γκάμα είπε: “Μετά το 1-0 πιστεύαμε στην πρόκριση, ελέγχαμε το παιχνίδι, θα ήταν αρκετό το 1-0. Στέκομαι, όμως, στο πλευρό του τερματοφύλακά μας. Είμαστε μαζί του, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να κοιτάξουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ για μας και για τον κόσμο μας”.

Για την ενέργειά του να πάει στον τέταρτο για το γκολ του Μπουχαλάκη είπε: “Προσπάθησα να βρω μια λύση μετά το 1-1 γι’ αυτό πήγα τον τέταρτο και τον ρώτησα αν ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου. Τελικά δεν έγινε κάτι. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο γκολ στην καριέρα μου”.

 

To Top