Ρονάλντο: «Το 2018 ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου»

Σε συνέντευξή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε πως το 2018 ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής του, λόγω των καταγγελιών για βιασμό.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στην Πορτογαλική τηλεόραση «TVI» μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και αποκάλυψε ότι το 2018 ήταν για εκείνον η χειρότερη χρονιά της ζωής του, εξαιτίας των καταγγελιών που είχε δεχθεί για βιασμό.

Ο 35χρονος σταρ της Γιουβέντους είχε κατηγορηθεί για βιασμό στο Λας Βέγκας, ο οποίος σύμφωνα με την Κάθριν Μαγιόρκα, είχε γίνει πριν από δέκα χρόνια.

Ωστόσο, δεν υπήρχαν οι απαραίτητες αποδείξεις και έτσι δεν του ασκήθηκε ποινική δίωξη. «Το 2018 πιθανόν να ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Όταν ο κόσμος αμφιβάλει για το ήθος σου, πονάει αρκετά», δήλωσε ο Κριστιάνο.

Για τα λόγια της γυναίκας που τον κατηγόρησε ότι τη βίασε, ότι της πρότεινε να της δώσει 375.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τη σιωπή της, δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα, ωστόσο τόνισε πως είναι ένα θέμα που δεν νιώθει άνετα να μιλήσει. «Όταν δέχεσαι επίθεση για το ήθος σου, είναι πραγματικά δύσκολο», είπε σχετικά ο «CR7».

To Top