Ρώτησε τον Ρονάλντο για Σαουδική Αραβία ο Μπενζεμά

Το μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά είναι ακόμα ασαφές. Ενώ ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του 2022 βρέθηκε πολύ κοντά στην ένταξή του στην Αλ Ιτιχάντ τις τελευταίες ημέρες, ο Γάλλος διεθνής τελικά έκανε πίσω και θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με πολλά ισπανικά μέσα.

Νέες πληροφορίες, ωστόσο, αποκάλυψε σήμερα (3/6) η AS. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ολιμπίκ Λιόν ζήτησε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο πληροφορίες σχετικά με πιθανή μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία.

Μετά τη στρατοσφαιρική προσφορά της Αλ Ιτιχάντ, ο «ΚΒ9» επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στη «Βασίλισσα» προκειμένου να του ζητήσει πληροφορίες για το αραβικό πρωτάθλημα, τις συνθήκες διαβίωσης και τις ομάδες.

Η απάντηση του CR7 έπεισε τον Γάλλο για το ενδιαφέρον της μετάβασης στο σαουδαραβικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Μπενζεμά είχε επίσης καταλήξει σε κατ΄ αρχήν συμφωνία με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας. Από τότε φαίνεται πως κάτι μεσολάβησε και ο επιθετικός αναθεώρησε την απόφασή του, όπως διατείνεται ο ισπανικός Τύπος.

To Top