ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάσα: “Δείξαμε ότι είμαστε άνδρες, ζητάμε συγγνώμη για το 0-5″! (video)

O Λούκας Σάσα επέστρεψε στην ενδεκάδα του Άρη στην Τούμπα, έχοντας μεγάλη συμμετοχή στη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Το ARISFC TV+ φιλοξένησε δηλώσεις του Βραζιλιάνου, στις οποίες καταγράφει όσα προηγήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και πώς έφτασε η ομάδα να κερδίσει το ντέρμπι της Τούμπας.

“Την προηγούμενη εβδομάδα δεχθήκαμε ένα ισχυρό χτύπημα. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν. Ούτε για τον κόσμο, τον πρόεδρο, τους παίκτες, το σταφ… Ηταν δύσκολο την προηγούμενη εβδομάδα. Δουλεύαμε υπό πίεση, αλλά ξέραμε τη σημασία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δείξαμε ότι είμαστε άνδρες. Ακούσαμε το αντίθετο την προηγούμενη εβδομάδα. θα υπάρχουν και κακές στιγμές. Ζητάμε συγνώμη για το 0-5. Δεν θα γίνει ξανά. Θα χάσουμε ξανά βέβαια. Οχι όμως επειδή δεν είμαστε άνδρες”, δήλωσε αρχικά ο Σάσα, για να σχολιάσει εν συνεχεία τη σημασία της χθεσινής νίκης.

“Μία νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι πάντα παραπάνω από τρεις βαθμοί. Είναι σημαντικοί. Έχουμε και το Κύπελλο, στο οποίο πάμε με αυτοπεποίθηση. Κερδίσαμε υπό πίεση και φεύγει λίγη από τους ώμους μας. Είμαι πολύ περήφανοι για την ομάδα μας. Ημασταν πιο compact. Αξιοποιήσαμε την ταχύτητά μας μπροστά. Ομαδικό πνεύμα… Παλεύαμε ο ένας για τον άλλον. Οταν έβλεπα τα μάτια των συμπαικτών μου, έβλεπα πόσο θέλαμε το παιχνίδι”.

Δείτε εδώ:

To Top