ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα: Επιστρέφει από Βραζιλία, έρχεται ο μάνατζέρ του και συζητούν με Άρη για το νέο συμβόλαιο!

Στον Άρη επιθυμούν να κλείσουν ορισμένες εκκρεμότητες από νωρίς και μία από αυτές είναι το συμβόλαιο του Λούκας Σάσα, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Όπως τονίσαμε πριν λίγες μέρες στο PRESSARIS (θυμηθείτε ΕΔΩ) το θέμα του Βραζιλιάνου απασχολεί έντονα τον Θοδωρή Καρυπίδη που θέλει να το τελειώσει άμεσα.

Κάποιες πρώτες συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Λέο Κορνασίνι, έχουν ήδη γίνει, όμως θα μπουν την τελική τους ευθεία, όταν θα έρθει ο ίδιος στην Θεσσαλονίκη, αρχές Ιανουαρίου. Κι αυτό, γιατί ο πελάτης του, Λούκας Σάσα, έχει ταξιδέψει για την Βραζιλία για να κάνει Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά του.

Αυτό που θέλει ο Άρης, είναι να υπογράψει ο Βραζιλιάνος νέο συμβόλαιο δύο ετών, να παραμείνει δηλαδή κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Από εκεί και πέρα, συζήτησαν οι δύο πλευρές το οικονομικό, όπου ναι μεν υπήρχε μία διαφορά το προηγούμενο διάστημα, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως θα γεφυρωθεί πολύ εύκολα το χάσμα, με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Στις υπόλοιπες λεπτομέρειες του συμβολαίου, υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

 

To Top