Σήμερα η κλήρωση του EuroBasket 2022, μαθαίνει αντιπάλους η Ελλάδα

Τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στο EuroBasket 2022 θα μάθει σήμερα το μεσημέρι η Εθνική Ανδρών. Δείτε τα γκρουπ δυναμικότητας και τις πιθανές αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ηπροετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το προολυμπιακό της Βικτόρια (29/6 – 4/7) θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου, ωστόσο σήμερα το μεσημέρι το αντιπροσωπευτικό μας θα μάθει τους αντιπάλους του στο EuroBasket 2022.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο από τα έξι γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τη Σερβία, την Ισπανία και τη Γαλλία, με αποτέλεσμα να θεωρείται η δυνατή του ομίλου της. Τέσσερις θα είναι οι όμιλοι, έξι ομάδες θα έχει ο κάθε ένας.

Από το δεύτερο γκρουπ μία εκ των Λιθουανία, Ρωσία, Ιταλία, Τσεχία θα βρεθεί στο δρόμο της Ελλάδας, από το τρίτο γκρουπ μία εκ των Πολωνία, Κροατία, Τουρκία, Σλοβενία, από το τέταρτο μία εκ των Γερμανία, Ουκρανία, Φινλανδία, Γεωργία, από το πέμπτο μία εκ των Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Ισραήλ κι από το έκτο μία εκ των Βοσνία, Βουλγαρία, Εσθονία, Ολλανδία.

Η κλήρωση θα καλυφθεί μέσω του καναλιού της FIBA στο YouTube, ενώ το Eurobasket 2022 θα διεξαχθεί σε πέντε πόλεις. Στο Βερολίνο, στην Κολωνία, στο Μιλάνο, στην Πράγα και στην Τιφλίδα.

To Top