Σήμερα κλείνει το κεφάλαιο προπονητή, όλα παρέμειναν ανοικτά για τον Αλεξανδρή!

Θέμα προπονητή υφίσταται ξεκάθαρα στον μπασκετικό Άρη. Συζητήθηκε χθες, θα συζητηθεί και σήμερα σε άλλη βάση, αφού υπάρχουν πλέον… κατατεθειμένες και οι απόψεις του ίδιου του Βαγγέλη Αλεξανδρή και θα παρθεί η απόφαση για λύση της συνεργασίας ή όχι.

Η διοίκηση είναι σαφώς προβληματισμένη γιατί είδε ότι το… πάθημα της Κηφισιάς δεν έγινε μάθημα στην ομάδα και αγωνιστικά παρουσίασε την ίδια άσχημη εικόνα και στο Ρέθυμνο. Δεν είναι οι ήττες που έχουν δημιουργήσει δυσαρέσκεια και εν τέλει “θέμα προπονητή”, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα χάνει χωρίς να παίζει τίποτα!

Ο Αλεξανδρής παρουσίασε τα επιχειρήματά του στους διοικούντες, είπε για την απουσία των Αμερικανών, ζήτησε κι άλλη ενίσχυση πέρα από την απόκτηση του Δημήτρη Βεργίνη και σήμερα θα γνωρίζει αν κατάφερε να πείσει τους διοικούντες ή όχι.

Η… συνέχεια του χθεσινού συμβουλίου ουσιαστικά θα κρίνει αν ο Άρης προχωρήσει σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, σε προσθήκες στο ρόστερ ή – υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο – σε τίποτα από τα δύο.

Επίσης, είναι προφανές ότι η διοίκηση για να μπορέσει να απομακρύνει τον Αλεξανδρή από την τεχνική ηγεσία, θα πρέπει να έχει ήδη βρει τον διάδοχό του, γιατί ο Άρης δεν μπορεί – και είναι βέβαιο αυτό – να πάει “ακέφαλος” στον αγώνα με τον Ηλυσιακό το Σάββατο.

 

To Top