ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ: “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά πρέπει να υπάρχει ισορροπία και στη νίκη και στην ήττα”

Ο Βασίλης Σίμτσακ εξήγησε πως οι κίτρινοι αδίκησαν τους εαυτούς τους πριν μερικά βράδια, εξέφραασε για άλλη μια φορά την άποψη ότι πρέπει να υπάρχει ισορροπία και επεσήμανε ότι απέδειξαν οι παίκτες πως μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο, αρκεί να παίζουν άμυνα.

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στον Sport24 103,3 FM: “Πάρα πολύ σημαντική νίκη, όχι επειδή σπάσαμε το αήττητο της ΑΕΚ, αλλά επειδή προερχόμασταν από μια κάκιστη εμφάνιση, η οποία μας πείσμωσε πάρα πολύ. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και έπρεπε να αντιδράσουμε σήμερα και το κάναμε στο παρκέ. Υπάρχουν και κακές βραδιές. Έπεσαν να μας φάνε όλοι. Έφταιγαν παίκτες, προπονητές, διοίκηση. Τώρα στη νίκη θα βγουν να μας αποθεώσουν; Πρέπει να υπάρχει ισορροπία και στην ήττα και στη νίκη. Οπότε κρατάμε τη νίκη.

Δεν είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι 2 βαθμοί στο πρωτάθλημα. Αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε. Θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Δεν το κάναμε στην Ποντγκόριτσα και χάσαμε με επιβλητικό τρόπο. Από εδώ και πέρα αποδείξαμε και στους εαυτούς μας πως αν παίζουμε άμυνα και παλεύουμε σε κάθε φάση, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο”.

 

To Top