ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ: “Μεγαλώσαμε μ’ αυτά τα ματς, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”

Ο Βασίλης Σίμτσακ έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και την βαθμολογική σημασία που έχει πέρα από το γόητρο.

Το μπλογκ του έμπειρου σέντερ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

“Έχουμε μπροστά μας το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία αυτών των αναμετρήσεων, τόσο για τις ομάδες, όσο και για την πόλη γενικότερα. Μεγαλώσαμε με αυτούς τους αγώνες και έχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στο ελληνικό μπάσκετ, άσχετα αν πλέον δεν κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πέρα όμως από την ξεχωριστή σημασία του αγώνα, υπάρχει η βαθμολογική. Εμείς θέλουμε αυτήν τη νίκη, για να σταθεροποιήσουμε τη θέση μας στην πρώτη τετράδα και όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη σ’ αυτό.

Σαφώς πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, η οποία θα γίνει σε μία «καυτή» ατμόσφαιρα. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει φέτος πολύ καλά στοιχεία και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας κέρδισε στον πρώτο γύρο, στο «Nick Galis Hall». Εμείς ρίχνουμε το βάρος στη δική μας απόδοση. Μετά από ένα σερί κακών εμφανίσεων και τριών ηττών, πήραμε μία άνετη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο, την οποία χρειαζόμασταν και για να ξεπεράσουμε την αγωνιστική «κοιλιά».

Στόχος μας είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να βγάλουμε στο παρκέ σε μεγαλύτερη διάρκεια τα στοιχεία που δείξαμε στον τελευταίο αγώνα. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς τη σημασία των αγώνων που ακολουθούν.

Εύχομαι να γίνει ένα ντέρμπι το οποίο θα χαρεί ο κόσμος του μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”.

To Top