ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαΐχ: «Δεν θα χάναμε στο σπίτι μας, σκυλί του πολέμου η Γιάσνα»

 Η ποδοσφαιρίστρια του Άρη, Ελένη Σαΐχ μίλησε για την πρώτη νίκη ων κιτρινόμαυρων και αναφέρθηκε και στην Γιάσνα Τζόρτζεβιτς.

Τα όσα είπε στο Yellow Radio 101,7

Αρχικά ανέφερε:

Είναι τιμή για εμάς να παίζουμε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο αγωνιστικός χώρος είναι σε υπέροχη κατάσταση. Είμαστε και εμείς σε μία διαδικασία να συνηθίσουμε το χορτάρι. Οι διαστάσεις, οι ποιότητα, όλα άλλαξαν σε σχέση με τα γήπεδα που παίζαμε.

Μόνο το συναίσθημα του να παίζεις στο Βικελίδης είναι πολύ όμορφο, υπήρχε κόσμος, θέλουμε την στήριξη.

Για την αποβολή:

Νομίζω ότι μας ξύπνησε η αποβολή, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν όλες λίγο νωχελικές. Θεωρώ ότι αισθανθήκαμε την αδικία με την κόκκινη και μετά το γκολ που φάγαμε πεισμώσαμε, είπαμε εδώ είναι το σπίτι μας, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε.

Για το επίτευγμα της Γιάσνα Τζόρτζεβιτς:

Για την Γιάσνα δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από το ότι είναι μία ολοκληρωμένη παίκτρια, είναι τιμή μας να την έχουμε στην ομάδα, είναι «σκυλί του πολέμου», όποτε μπορεί να βοηθήσει βοηθάει.

Για την συνέχεια:

Έχουμε πεδίο εξέλιξης, μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ περισσότερο, έχουμε πολλά πράγματα να δώσουμε. Το χθεσινό ίσως ήταν η αρχή, να βρούμε τα πατήματα μας. Προφανώς κυνηγάμε την καλύτερη δυνατή πορεία και τις υψηλότερες θέσεις στην βαθμολογία.

Για το ότι αγωνίζεται ως εξτρέμ:

Σίγουρα είναι μία θέση που δεν έπαιζα τα προηγούμενα χρόνια, έπαιζα κυρίως ως φορ. Νομίζω όμως ότι έχει αρχίσει να μου ταιριάζει καλύτερα η γραμμή.

Για το αν έχει δεχθεί άσχημα σχόλια:

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κοπέλα που δεν έχει περάσει από ένα στάδιο που να ακούει λόγια και «που πάει». Έχω ακούσει στον πρώτο μου αγώνα την φράση «δεν είχατε να συμπληρώσετε ομάδα και πήρατε το κοριτσάκι;» αλλά από το ένα αυτί μπαίνει, από το άλλο βγαίνει.

To Top