ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σακελλαρίου: «Είμαι Αρειανός, τιμητική η θέση, να βοηθήσουμε τον Άρη και στον επικοινωνιακό τομέα»

Ο Άκης Σακελλαρίου, νέος αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, μίλησε για τη καινούρια του θέση και το πως μπορεί να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους».

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

«Καταρχήν να δηλώσω πως είμαι Αρειανός και εγώ και όλη μου η οικογένεια. Ο φόρτος της εργασίας μου και των ευθυνών που έχω στο επάγγελμά μου δε θα μου επέτρεπε να ασχοληθώ με κάτι τόσο σημαντικό όπως η διοίκηση ενός ιδιαίτερου συλλόγου όπως είναι ο Άρης. Η θέση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Άρης που μου προτάθηκε από τον Χάρη Παπαγεωργίου είναι καθαρά τιμητική. Δε θα έχω καμία εκτελεστική ευθύνη, αυτό θα περάσει και στο καταστατικό του συλλόγου.

Όπου ήταν ο Άρης η παρουσία μου προϋπήρχε, όμως και σαν επίσημο μέλος της ΚΑΕ θα είμαι όπου και όσο μπορώ για να βοηθήσω και σε ότι μου ζητηθεί από τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο. Αλλά επειδή πολλά μπορεί να ακουστούν και να παρεξηγηθούν, επαναλαμβάνω πως η θέση μου είναι μόνο τιμητική στην ΚΑΕ Άρης. Αυτή ήταν και η αρχική ιδέα και δική μου πρόταση».

Για το αν είχε επαφή με τον Δημήτρη Γουλιέλμο: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα. Θα το κάνω άμεσα όμως. Δεν γνωρίζω κανένα από τα νέα μέλη του ΔΣ. Η πρόταση για τη θέση μου έγινε την Κυριακή από τον Χάρη Παπαγεωργίου και τη Δευτέρα το πρωί συμφώνησα. Τον Χάρη (σ.σ. Παπαγεωργίου) τον ξέρω πολλά χρόνια και τον αγαπώ πολύ. Η πρόταση του ήταν ξεκάθαρη».

Για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει από τη νέα του θέση: «Πιστεύω θα βοηθήσω κυρίως στην προβολή του Άρη και σε κομμάτια της επικοινωνίας και όχι της λειτουργίας. Ο σύλλογος βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο και καλό είναι να υπάρχει μια ομόνοια από όλους μας και να βοηθήσουμε τον Άρη. Ας προσπαθήσουμε να εκσυγχρονίσουμε τον Άρη τουλάχιστον στον επικοινωνιακό τομέα. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Είμαι εδώ για να κάνω ότι μπορώ».

Για το μέλλον του διοικητικά και αν θα ασχοληθεί πιο ενεργά: «Όχι. Είναι άλλες οι προτεραιότητές και οι ανάγκες μου, άλλες οι ευθύνες μου και άλλη η ζωή μου. Αλλά θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα με τον τρόπο που μου ζητήθηκε».

To Top