Σαλάχ: «Σέβομαι τους άλλους, αλλά στο δικό μου μυαλό είμαι ο κορυφαίος»!

Με το σκεπτικό πως είναι ο κορυφαίος όλων πορεύεται και αβαντάρει τον εαυτό του ο Μοχάμεντ Σαλάχ, τονίζοντας ωστόσο πως τρέφει σεβασμό προς όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

Σε νέα αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε στο δημοφιλές περιοδικό FourFourTwo, αποκαλύπτεται πως ο Σαλάχ παίρνει θάρρος και εμφανίζεται με αυτοπεποίθηση στο γήπεδο λόγω του τρόπου με τον οποίο σκέφτεται για τις δυνατότητές του.

«Ναι, στο δικό μου μυαλό είμαι ο κορυφαίος όλων. Δεν θα βγω ποτέ να πω “είμαι καλύτερος από εκείνον ή είμαι καλύτερος άνθρωπος από τον άλλον”, αλλά πάντα θα διαλέγω τον εαυτό μου όταν σκέφτομαι ποιος είναι ο κορυφαίος όλων. Ωστόσο, σέβομαι κάθε διαφορετική άποψη και φυσικά σέβομαι κάθε ποδοσφαιριστή» είπε ο Αιγύπτιος, που πρόσθεσε αναφορικά με την Χρυσή Μπάλα και το μεγάλο του όνειρο:

«Ένας από τους μεγαλύτερους σκοπούς της ζωής μου είναι να δείξω στον λαό της πατρίδας μου ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα από αυτά που θα βάλει στόχο. Θέλω όλοι ν’ αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν ό,τι βάλουν στο μυαλό τους».

Όσο για τους τρεις τίτλους που… απομένουν για τη φετινή Λίβερπουλ ώστε να φτάσει στο ιστορικό quadruple, ο «Μο» σχολίασε: «Ας πάρουμε τους τρεις από τους τέσσερις, θέλω πολύ το Champions League και την Premier League. Θέλω να κατακτήσω τους τίτλους αυτούς και τρεις και τέσσερις φορές. Θα συνεχίσω να πιστεύω πως ό,τι θελήσεις, μπορείς να το καταφέρεις».

To Top