Σανιόλ: «Είχαμε προπονηθεί πολύ στα πέναλτι – Η διαδικασία αυτή χρειάζεται μεγάλες… μπάλες»

«Η διαδικασία των πέναλτι χρειάζεται μεγάλες… μπάλες»! Ο Βίνι Σανιόλ αναφέρθηκε στα πέναλτι τα οποία έκριναν τον χθεσινό αγώνα της Γεωργίας με την Εθνική μας ομάδα και μετά το τέλος του ματς ενώ απαντώντας σε παλιότερες πιέσεις ανθρώπων που τον ήθελαν να αποχαιρετά την εθνική Γεωργίας και σχολίασε…

«Παλιότερα πολλοί πίστευαν ότι έπρεπε να φύγω από την εθνική Γεωργίας, αλλά αυτό προσπαθούσα να εξηγήσω, ότι χρειάζονται μήνες και χρόνια για να έρθουν αποτελέσματα. Να σου πω την αλήθεια, δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω, γιατί νιώθω καλά εδώ, υπάρχουν επαγγελματίες γύρω μου, είναι χαρά να συνεργάζομαι μαζί τους».

Για τη διαδικασία των πέναλτι ανέφερε:

«Κάναμε πολλές προπονήσεις στα πέναλτι. Όταν έχεις πέναλτι, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα τελειώσει το παιχνίδι και επομένως ποιος θα σουτάρει. Μιλήσαμε ατομικά και μάθαμε ποιος ήταν έτοιμος», τόνισε και στη συνέχεια μίλησε για την απόδοση που είχαν οι παίκτες του.

«Γενικά, δεν θέλω να ξεχωρίσω τους παίκτες, όλοι είναι καλοί, ακόμα και ο Ντβάλι που έπαιξε φανταστικά, το πέναλτι που εκτέλεσε ήταν αντανάκλαση του παιχνιδιού του. Επίσης, ο Νταβιτασβίλι, Μικαουτατζέ, δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν, η διαδικασία των πέναλτι θέλει μεγάλες “μπάλες”. Θέλω να αναφέρω τον Κβεκβεσκίρι, ο οποίος έκλαψε περισσότερο μετά την ήττα από τη Βόρεια Μακεδονία. Δεν χρειάστηκε να παίξει πολύ, αλλά σκόραρε το τελευταίο πέναλτι και είναι ένα καλό παράδειγμα, έδειξε δυνατό χαρακτήρα και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά!», κατέληξε.

To Top