ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σενάριο για Πάκο Ερέρα στον πάγκο του Άρη…

Σε μία χρονική περίοδο, που εκκρεμεί η τελική συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Δημήτρη Σπανό, για να αποφασιστεί τι μέλει γενέσθαι με τον πάγκο του Άρη της επόμενης σεζόν, τα σενάρια για προπονητές φουντώνουν καθημερινά… 

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες από την Ισπανία ανέφεραν πως ο Άρης έχει προσεγγίσει προπονητή από την Ιβηρική χώρα και πιο συγκεκριμένα τον Πάκο Λορέντσο Ερέρα, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται χωρίς ομάδα.

O 64χρονος τεχνικός ανέλαβε την Σπόρτινγκ Χιχόν, στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας, το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο απολύθηκε στις 12 Δεκεμβρίου έπειτα από έξι διαδοχικές ήττες.

Στην Ισπανία λένε ότι οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, μιλούν για καταρχήν συμφωνία, κάτι που διαψεύδεται από την ΠΑΕ Άρης.

Η ομάδα έχει προπονητή, τον Δημήτρη Σπανό και θα πορευτεί μαζί του μέχρι το τέλος, καθώς με τον ίδιο στον πάγκο ο Άρης πέτυχε φέτος τον μεγάλο του στόχο, την επιστροφή στη φυσική του θέση.

Το ποιο θα είναι το μέλλον των δύο πλευρών, θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, καθώς μετά την συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Παύλο Μυροφορίδη, θα ακολουθήσει και αυτή με τον Δημήτρη Σπανό.

To Top