ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σερελής: “Η επιστροφή του Άρη στις μεγάλες δυνάμεις είναι γεγονός, του εύχομαι να πάει ακόμα ψηλότερα!”

Ο Χρήστος Σερελής αφού ανέλυσε τον αγώνα ευχήθηκε στον Άρη να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στο Γιούροκαπ και διέκρινε ότι έχει ήδη γίνει η επιστροφή του Αυτοκράτορα στις μεγάλες δυνάμεις!

Ο τεχνικός του Λαυρίου τόνισε: “Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας ότι οι δυνατότητές μας είναι παραπάνω από αυτό που δείχνει η βαθμολογία. Σε κάποια διαστήματα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ο Άρης έχει παίξει πολλά σημαντικά παιχνίδια, ψυχολογικά ίσως να είχε αδειάσει και από κάποιες μεγάλες νίκες, όπως με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι καλύτερη ομάδα και επειδή το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα, η καλύτερη ομάδα κερδίζει”.

Ο Σερελής πρόσθεσε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση σε ένα όμορφο γήπεδο, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Θέλω να ευχηθώ στον Άρη να κάνει τη νίκη που πρέπει μέσα στη βδομάδα και να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η επιστροφή του στις μεγάλες δυνάμεις είναι γεγονός και του εύχομαι να πάει ακόμα ψηλότερα”.

Για το πόσες νίκες χρειάζονται για την παραμονή είπε: “Γύρω στις οχτώ. Εμείς έχουμε έξι, άσχετα αν φαίνεται ότι έχουμε πέντε. Βλέπετε ότι η Καβάλα κάνει μεγάλη προσπάθεια, έχασε στο τέλος σήμερα, αλλά πιστεύω ότι στις οχτώ νίκες σώζεσαι”.

Ο Μιχάλης Περράκης τόνισε πως “ξέραμε ότι έχουμε έναν δύσκολο αγώνα. Ο Άρης είναι ίσως η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είχαμε πει κάποια πράγματα για αυτό το ματς, ήμασταν στην αρχή κοντά και στο σκορ και στο παιχνίδι, είχαμε σκεφτεί ότι ο Άρης θα ήταν πιθανώς κουρασμένος. Από κάποιο σημείο και μετά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και ο Άρης σαν ποιοτική ομάδα βρήκε λύσεις, μας πίεσε, ο κόουτς έκανε μεγάλο ροτέισον και έτσι πήρε και διαφορά. Συνεχίζουμε να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Στόχος μας είναι η παραμονή, ξέρουμε που πρέπει να είμαστε δυνατοί και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για ότι καλύτερο”.

To Top