ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ μόλις έναν βαθμό ο Άρης, με δύο καραμπινάτες “κλοπές”!

Ο Άγγελος Χαριστέας δεν κρύφτηκε, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα όσα συνέβησαν χθες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, κάνοντας λόγο για δεύτερη “σφαγή” από την ΑΕΚ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η πραγματικότητα είναι μία και συγκεκριμένη. Σε δύο ντέρμπι φέτος με την ΑΕΚ, ο Άρης πήρε μόλις έναν βαθμό, την στιγμή που θα έπρεπε να είχε έξι!

Έχουμε και λέμε για την ισοπαλία (1-1) του ΟΑΚΑ στον α΄γύρο. Ανύπαρκτη αποβολή του Ιντέγε, πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ που ποτέ δεν έγινε και μία ανατροπή του Γκάμα στην μεγάλη περιοχή στην οποία διαιτητής (Ευαγγέλου) και VAR (Σκουλάς), “εκλεισαν” τα μάτια.

Xθες, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: Ανατροπή του Βέλεθ με τον Βράνιες να κρεμιέται πάνω του, ανατροπή του Φετφατζίδη με τον Κλωναρίδη να βρίσκει με τα δύο του πόδια το αριστερό του και τράβηγμα της φανέλας και γκρέμισμα του Λάρσον από τον Μάνταλο. Τρεις κλασσικές περιπτώσεις πέναλτι, που ποτέ δεν έδωσαν Καραντώνης και Κουμπαράκης!

Την πρώτη δεν πρέπει να την είδαν ποτέ στο VAR, όπως και την τρίτη, που της “έπνιξαν”! Την δεύτερη, την τσέκαραν, αλλά είχε το θράσος ο Κουμπαράκης να ενημερώσει τον Καραντώνη, πως δεν υπήρξε παράβαση!

Δεύτερες κίτρινες κάρτες δεν βγήκαν ποτέ, το σκληρό παιχνίδι επιτράπηκε στους παίκτες της ΑΕΚ, που συνεχώς διαμαρτυρόντουσαν με την πρώτη ευκαιρία.

Σε αυτά τα δύο ματς, ο Άρης πήρε μόλις έναν βαθμό, αυτόν στον ΟΑΚΑ, την στιγμή που θα έπρεπε ξεκάθαρα να έχει έξι…

To Top