Σε δύσκολη θέση ο Περέιρα, «παίζει» ο Μαρίν για διάδοχος

Εξαιρετικά επισφαλής είναι πλέον η θέση του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην ΚΕΔ, μετά το φιάσκο με την αλλαγή ρόλων των διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου, για την οποία δεν ενημερώθηκαν οι ομάδες και τα ΜΜΕ παρά μόνο κατόπιν εορτής.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η γκάφα αυτή του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή ήρθε να προστεθεί στα πολλά διαιτητικά λάθη που έγιναν με τον ίδιο επικεφαλής στην ΚΕΔ και πλέον η UEFA εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ, που λήγει στο τέλος Ιουνίου.

Εφόσον τελικά ο Περέιρα αντικατασταθεί, φαβορί για τη θέση του είναι το… δεξί του χέρι, ο Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν. Ο Ισπανός αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ έχει γνώση όλων των διαιτητών και μοιάζει έτοιμος για να αναλάβει το ρόλο χωρίς να χρειαστεί διάστημα προσαρμογής ή για να γνωρίσει τους Έλληνες διαιτητές.

Η πολύ πιθανή αυτή αλλαγή στην κεφαλή της ΚΕΔ αναμένεται να είναι μόνο μία από τις παρεμβάσεις που προτίθενται να κάνουν στο εσωτερικό της ΕΠΟ η FIFA και η UEFA, καθώς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου λίγα μέτρα μακριά από τους αξιωματούχους με την παρουσία χούλιγκαν προκάλεσαν αλγεινές εντυπώσεις και επισπεύδουν τις διαδικασίες, ενώ είναι πιθανό να επιφέρουν και «καμπάνες» στην ελληνική ομοσπονδία.

To Top