Σε 25 μέρες, τρία ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ!

Μέσα σε διάστημα 25 ημερών Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα κοντραριστούν τρεις φορές.

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας πρόσθεσε ακόμα δυο μεγάλες συναντήσεις των «μπλαουγκράνα» και των «μερένγκες» μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (δίχως να έχει εξασφαλιστεί τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή…).

Αντί να περιμένει ο κόσμος μονάχα τη 2α Μαρτίου για το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», υπάρχουν ακόμα δυο ραντεβού των κολοσσών του ισπανικού ποδοσφαίρου μέσα στον Φεβρουάριο, με το πρόγραμμα και των δυο να ζορίζει και με τις υποχρεώσεις τους για το Champions League, ενώ, για τη Ρεάλ, υπάρχει και ντέρμπι της πόλης με την Ατλέτικο!

Η ακριβής ημερομηνία, όπως οριστικοποιήθηκε, για το πρώτο ματς στη Βαρκελώνη, στους «4» του Copa del Rey είναι η 6η Φεβρουαρίου, για να έρθει και το ματς της «βασίλισσας» απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» για τη LaLiga στις 9 του μηνός!

Στις 13/2 η Ρεάλ θα πρέπει να ταξιδέψει και στο Άμστερνταμ για την πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ στους «16» του Champions League, με τη Μπαρτσελόνα να έχει την πρώτη δική της αναμέτρηση για τα νοκ-άουτ της διοργάνωσης στις 19 Φλεβάρη, στη Γαλλία, απέναντι στη Λιόν.

Εν συνεχεία, ο επαναληπτικός των ημιτελικών του Κυπέλλου θα έρθει είτε στις 27 είτε στις 28 του μηνός και στις 2 Μαρτίου θα παίξουν και το τρίτο τους ματς στο διάστημα των 25 ημερών (εξετάζοντας τις ημερομηνίες 6/2 – 2/3) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τη LaLiga.

To Top