ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σηφάκης στο “Χιούστον το λύσαμε”: “Αξέχαστες στιγμές με Ατλέτικο και το διπλό στην Τούμπα! Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλα στον Άρη”

Ο Μιχάλης Σηφάκης μετά την πρόσφατη… εξομολόγηση του στο Yellow Radio, βρέθηκε στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» στον ΑΝΤ1 μιλώντας για τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, το περιστατικό με τον οπαδό του Ηρακλή, τη μητέρα του ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τους αγαπημένους του αθλητές και τους καλύτερους τερματοφύλακες. 

Ο 37χρονος πρώην πια ποδοσφαιριστής, μια και έχει κρεμάσει τα… γάντια του,  θυμήθηκε τη θητεία του στον Άρη σημειώνοντας ότι στις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του ήταν οι δυο νίκες επί της Ατλέτικο, το τρίποντο της Εθνικής επί της Ρωσίας στο Euro του 2012. Επιπλέον, ανέφερε ότι έβγαλε τα περισσότερα χρήματα στην καριέρα του στον Άρη και ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το διπλό  στην Τούμπα, όπου έκανε η ομάδα να φύγει τρεις ώρες από το γήπεδο.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον καλύτερο τερματοφύλακα και επέλεξε τον Αντώνη Νικοπολίδη και από τους ξένους τον Βάντσικ και τον Σα, αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος του είναι ο Μπουφόν ενώ δεν έκρυψε και την αδυναμία του στον Φερνάντο Σάντος.

Ακόμη, έφερε στο νου μια δύσκολη στιγμή στην καριέρα του που ήταν η ημέρα εκείνη που είχε το περιστατικό με τον οπαδό του Ηρακλή και είπε ότι τον είχε δει από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο κι ενώ έγινε το σκηνικό αυτό, παρ’ ότι είχε και σεκιουριτά δίπλα του!

Ο Μιχάλης Σηφάκης ρωτήθηκε για την καριέρα του στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι πότε δεν κατάλαβε γιατί δεν συνέχισε ενώ ανέφερε πως ήταν πολύ ωραίο για τον ίδιο να αγωνίζονται στα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ Άρης λόγω της ατμόσφαιρας των οπαδών των δυο ομάδων.

Φυσικά, άνοιξε και το κεφάλαιο της Εθνικής όπου εξέφρασε το παράπονο του καθώς δεν κλήθηκε στο Μουντιάλ του 2014 και το θεώρησε αδικία.

Θυμήθηκε και τους πιο δύσκολους αντιπάλους που είχε και μέσα σε αυτούς ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος όπως τόνισε, μπορούσε να σκοράρει και από την κλειδαρότρυπα!

Τέλος, αποκάλυψε ότι η μητέρα του τον έστειλε να γραφτεί σε Ακαδημία ποδοσφαίρου και ότι ο πατέρας του δεν περίμενε ότι θα γίνει επαγγελματίας ενώ τόνισε ότι μέσω του Νίνη γνώρισε τη γυναίκα του και μάλιστα, παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει άνδρας που δεν έχει φάει… παντόφλα από τη γυναίκα του!

To Top