Σιμεόνε: «Δεν έχει Μέσι η Μπαρτσελόνα, ε και; Δικαιολογίες»

Να δείξει ότι η Μπαρτσελόνα κρύβεται πίσω από δικαιολογίες για την πολύ κακή εικόνα της θέλησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι το ρόστερ της ομάδας του έχει ποιότητα αλλά και ότι δεν «λέει» κάτι η αποχώρηση του Μέσι.

Γεμάτος φιλοδοξίες και πάθος είναι ο Ντιέγο Σιμεόνε, που αποτελεί έναν προπονητή που δείχνει να είναι ρεαλιστής στον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζει πράγματα και καταστάσεις. Αυτά είναι τα δεδομένα που διαμορφώνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην δουλειά του Αργεντινού προπονητή. Ο ίδιος μιλώντας για την Μπαρτσελόνα, αλλά και για την όχι και τόσο καλή αγωνιστική εικόνα της, ο «Τσόλο» ξεσπάθωσε καθώς βαρέθηκε να ακούει για την απουσία του Μέσι.

«Ωραία, η Μπαρτσελόνα δεν έχει Μέσι. Ε και; Κοιτάξτε την ομάδα που έχουν. Σέρχι Ρομπέρτο, Ντεστ, Πικέ, Λενγκλέ, Αραούχο, Άλμπα, Μπαλντέ, Πέδρι, Γκάβι – τον είδατε τον μικρό με την Ιταλία; – Ντεμπελέ, Αγουέρο, Ανσού, Ντε Γιόνγκ, Μέμφις, Κουτίνιο! Έχασαν τον Μέσι, ε και; Εμείς ποτέ δεν είχαμε Μέσι. Μη μου λέτε δικαιολογίες λοιπόν…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

To Top