Σιμεόνε: «Σεβόμαστε τη Ρεάλ, αλλά περισσότερο τους φιλάθλους μας»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι της Μαδρίτης (08/05, 22:00) παραχώρησε ο Τσόλο Σιμεόνε. Ο πολύπειρος κόουτς ρωτήθηκε για τον τρόπο προσέγγισης αυτών των αγώνων, κι αν έχει αλλάξει με τα χρόνια, και τόνισε πως:

«Θα ήθελα να σας πω όλα μου τα συναισθήματα, τις εμπειρίες. Τόσοι αγώνες, για το πρωτάθλημα, το Champions League, το σούπερ καπ. Είμαστε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ δυνατός. Βλέπουμε ακόμα τη δύναμη που έχει. Είναι πάντα συναρπαστικό να αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμα περισσότερο μετά την ανάδειξή της ως πρωταθλήτρια». ανέφερε για να προσθέσει πως η ομάδα του θα «αντιμετωπίσουμε το ντέρμπι με όρεξη, ενθουσιασμό και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε όλα αυτά που συζητιούνται. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα».

Με σαφής αναφορά στην συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το pasillo και το αν θα τιμήσει η Ατλέτικο την αιώνια αντίπαλό της στο Wanda Metropolitano για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι μέσω επίσημης τοποθέτησης οι άνθρωποι των ροχιμπλάνος κατέστησαν σαφή τη θέση τους. Ο Τσόλο από πλευράς του, τόνισε ότι: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για τον τίτλο της, τον προπονητή, τους παίκτες. Τρέφουμε σεβασμό για τη Ρεάλ, αλλά περισσότερο για τον λαό μας».

 

 

To Top