Σιωπηρά εκτός ο Γκέσιος από τον Ισπανό προπονητή

Ο Λούκας Αλκαράθ δεν μετράει καλά – καλά ούτε δέκα ημέρες ως προπονητής του Άρη, ωστόσο ήδη έχει δείξει ορισμένα δείγματα γραφής του, τα οποία έχουν θετικό αντίκτυπο.

Παράλληλα, ήδη έχει αρχίσει να δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται για την ομάδα, τα πρόσωπα που ενδεχομένως εμπιστεύεται και αυτά τα οποία τουλάχιστον για την ώρα θα αφήσει έξω.

Ο Γιάννης Γκέσιος σε πρώτη φάση είναι αυτός ο οποίος φαίνεται να… πληρώνει το μάρμαρο, μιας και στα δύο πρώτα παιχνίδια της ομάδας με τον Ισπανό στον πάγκο, δεν δείχνει να έχει χάσει απλά τη θέση του στην εντεκάδα, αλλά και αυτήν στην αποστολή!

Να θυμίσουμε πάντως πως στο ίδιο σημείο είχαν βρεθεί ο Αγγελούδης και ο Κοτσώνης στην προ – Αλκαράθ εποχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός όντας λάτρης της πειθαρχίας, από τη στιγμή που πληροφορήθηκε για τις δύο διαδοχικές αποβολές του 24χρονου επιθετικού (ήταν ωστόσο άδικες και οι δύο), δεν του άρεσε κι έτσι σε πρώτη φάση ο Γκέσιος περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Πάντως οι καινοτομίες του Ισπανού δεν σταματούν εκεί, μιας και ο Παπαζαχαρίας έχασε τη θέση του στην εντεκάδα την Κυριακή, ενώ ο νεαρός Καραγιάννης ετοιμάζεται αύριο για το ντεμπούτο του!

To Top