ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΚΑΕ Άρης τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων, θα ασκήσει έφεση…

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών επέβαλλαν στον Άρη με προφανή στόχο! Να παίξει ο Άρης χωρίς τον κόσμο του στις 10 Μαρτίου με τον ΠΑΟΚ στο “Nick Galis Hall”! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι “κιτρινόμαυροι” θα καταθέσουν έφεση για τα όσα τους καταλογίστηκαν στο ‘Αρης-Λαύριο, ωστόσο, η απόφαση ότι και να γίνει στην έφεση είναι ξεκάθαρο σκάνδαλο!

Τα επόμενα δυο εντός έδρας παιχνίδια είναι με ΠΑΟΚ και Προμηθέα.

Διαβάστε την απόφαση…

1) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, το οποίο εκφέρθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων «ΑΡΗΣ – ΛΑΥΡΙΟ», που διεξήχθη στις 14.02.2018.

2) Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για επεισόδια των οπαδών της, εντός του αγωνιστικού χώρου, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα της καλαθόσφαιρας και δεν οδήγησαν στην οριστική διακοπή αγώνα, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω αναμέτρησης, αποκλεισμό της έδρας της ομάδας της για δυο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500,00) ΕΥΡΩ, κατά τον ως άνω αγώνα.

To Top