Σκέψεις αποχής των διαιτητών! Επιστολή Περέιρα για να σφυρίξουν κανονικά

Η επίθεση στον Θανάση Τζήλο προκάλεσε έντονο προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία στους διαιτητές, οι οποίοι πλέον συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν αποχή και μην κατέβουν στους αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες διεργασίες, με τους διαιτητές να ψηφίζουν ηλεκτρονικά για το εάν θα απέχουν από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Παρά την επιστολή, πάντως, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι διαιτητές να απέχουν από τους αγώνες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση στον συνάδελφό τους στην Λάρισα.ο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η επιστολή του Περέιρα:

Αγαπητές/οί φίλες/οι,

Κατανοούμε απόλυτα την αγωνία και τους προβληματισμούς σας, ταυτιζόμαστε πλήρως με τη συναισθηματική σας κατάσταση μετά την απαράδεκτη επίθεση εις βάρος του συναδέλφου σας Θανάση Τζήλου, γνωρίζουμε άριστα το περιβάλλον, στο οποίο καλείστε να έχετε υψηλού επιπέδου απόδοση και πάνω απ’ όλα καταδικάζουμε απερίφραστα το εκτός κάθε ορίου και λογικής συμβάν της Λάρισας.

Έχουμε αποφασίσει να λάβουμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, προκειμένου η κατάσταση να αλλάξει άμεσα.

Σας ζητούμε να πρυτανεύσει η ψυχραιμία. Σας ζητούμε να συνταχθείτε μαζί μας στην προσπάθεια να κρατηθεί το ποδόσφαιρο δυνατό και να μην υποταχθεί στους σκοπούς όσων επιχειρούν με τρομοκρατικές μεθόδους να σταματήσουν τη βελτίωσή του.

Παρακαλούμε να είστε παρόντες στα γήπεδα με συνέπεια και με στόχο να αποδειχθεί η ακεραιότητά σας για μία ακόμα Κυριακή.

Και σας καλούμε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, στις 11:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου όλοι μαζί, η ΕΠΟ, η Super League, η ΚΕΔ, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA/UEFA κ.Πετρ Φούσεκ και οι εκπρόσωποί σας, που εσείς θα επιλέξετε, να δρομολογήσουμε μαζί την “επόμενη μέρα”.

Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε με τις απαιτούμενες αλλαγές για να περιφρουρήσουμε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

To Top