ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκέψεις για πλέι οφ στη Super League για Μάιο-Ιούνιο…

Ο κορωνοϊός έχει καταλύσει όλα τα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας και στην Super League υπάρχει η σκέψη διεξαγωγής των πλέι οφ την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Σύμφωνα, με όσα αναφέρει εφημερίδα των Αθηνών, η διοργανώτρια αρχή επεξεργάζεται ένα σχέδιο για την ολοκλήρωση της σεζόν εφόσον αυτό καταστεί εφικτό. Στον συνεταιρισμό θεωρούν απίθανο να υπάρξει ποδοσφαιρική δράση πριν τον Μάιο στην καλύτερη περίπτωση και έχουν έτοιμο ένα πλάνο για την διεξαγωγή των πλέι οφ αν τελικά το Euro μετατεθεί για το επόμενο (του 2021) είτε τον Δεκέμβριο.

Σε αυτή την περίπτωση, στις σκέψεις της Λίγκας είναι να αρχίσουν τα πλέι οφ τον Μάιο, περίπου στα μέσα του, με στόχο να ολοκληρωθούν οι δέκα αυτές αγωνιστικές τον Ιούνιο. Προφανώς το πλάνο περιλαμβάνει και αρκετές εβδομάδες με δύο παιχνίδια, γιατί διαφορετικά δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες.

Όλα αυτά, φυσικά, εξαρτώνται από το πώς θα εξελιχθεί η πρωτόγνωρη για την σύγχρονη ιστορία κατάσταση με τον κορωνοϊό, αφού σε κάθε περίπτωση η προστασία της δημόσιας υγείας είναι σε απόλυτη προτεραιότητα και όχι ο αθλητισμός.

To Top