ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκίμπε: «Τι θέλω να δω από τους Έλληνες, τι να έχουν στο μυαλό τους»

Ανταγωνιστικοί περιμένει να είναι οι παίκτες του κόντρα στο Βέλγιο ο Μίχαελ Σκίμπε, με τον τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας να υποστηρίζει πως η «γαλανόλευκη» δεν πρέπει να έχει το μυαλό της μόνο στην άμυνα αλλά και στο πώς θα σκοράρει.

Αναλυτικά

Για το αν θα παίξει με τρία στόπερ: «Έχουμε την εμπειρία να παίξουμε και με τρία στόπερ. Είναι καλή ομάδα επιθετικά το Βέλγιο, αλλά εμείς είμαστε αρκετά καλοί αμυντικά. Όπως και να παίξουμε δεν θα έχουμε μόνο το μυαλό μας στην άμυνα αλλά και στο πως θα σκοράρουμε.

Αύριο θα παίξουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στη βαθμολογία και αυτό επιδιώκουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για το τι δεν θέλει να δει αύριο από τους παίκτες του: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν θέλω η ομάδα μου να σέβεται τόσο πολύ τον αντίπαλο. Αύριο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι και εμείς εκτός από το να παίζουμε άμυνα μπορούμε να επιτεθούμε».

To Top