Σκουρτόπουλος: “Συγχαρητήρια στον Άρη, πήρε παιχνίδι κατηγορίας! Ο Ηρακλής κινδυνεύει”

Ο προπονητής του Ηρακλή, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε μετά από την ήττα από τον Άρη, τονίζοντας πως η έλλειψη ομαδικότητας και οι ξένοι παίκτες της ομάδας είναι το πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του ήταν και είναι σε κίνδυνο αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη. Ήρθε να παίξει ένα παιχνίδι κατηγορίας. Τα παιδιά μπήκαν με δυναμισμό, πήραν τις επαφές κι αυτό τους οδήγησε σε ένα σκορ που εμείς κυνηγούσαμε. Για την ομάδα μου ήταν μια τρομερή έκπληξη το σημερινό. Είχαμε κάνει καλές προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, προερχόμασταν από ένα αποτέλεσμα που έπρεπε να μας δώσει… φτερά και δυστυχώς αποδείχθηκε πως το πρόβλημα που υπάρχει στη νοοτροπία της ομάδας είναι μεγαλύτερο απ΄ ότι πιστεύαμε. Υπήρχε πολύ χαλάρωση από τα παιδιά, καθώς, αρκετοί ήθελαν να κερδίσουν ατομικά και όχι συλλογικά.

Δεν θα πω πως ήταν μια κακή βραδιά, αλλά ήταν γενικώς αλλού η ομάδα. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, αλλά έχουμε θέμα με τους Αμερικάνους. Πρέπει να λυθεί εκ των έσω γιατί δεν έχουμε άλλες αλλαγές. Είναι βαριά ονόματα κάποιοι, αλλά η ανταπόκριση που παίρνουμε δεν είναι αντάξια της αξίας τους. Αν δεν παίξουμε και οι πέντε σαν ένα θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Αυτό αποδείχθηκε σήμερα με τον πιο περίτρανο τρόπο.

Πρέπει να βρεθεί λύση και δεν ξέρω πως θα γίνει. Στην ανάγκη θα γίνουν αλλαγές που δεν τις περιμένει κανείς. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με βάσει το ατομικό συμφέρον. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε τη κατάσταση αυτή. Όλοι μαζί δουλειά για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».

Για το αν ο Ηρακλής κινδυνεύει: «Το παιχνίδι του Ιωνικού το προσπερνάμε θα δούμε αν ήταν καλό ή κακό που χάσαμε όταν βγει η απόφαση. Η ομάδα ήταν και είναι σε κίνδυνο. Αν δεν προσέξουμε θα έχουμε πρόβλημα ως το τέλος και θα εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων».

To Top