Σκόρδας: «Ας σταματήσουν να μιλάνε δημόσια και να αφήσουν την ομάδα να παίξει»!

ΣΚΟΡΔΑΣ

O Λάμπρος Σκόρδας έκανε ραδιοφωνικές δηλώσεις με αφορμή τις δηλώσεις Στεφανίδη σε ραδιοφωνικό σταθμό στις οποίες εξαπολύει επίθεση εναντίον του ιδίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Αρχικά, ο Σκόρδας τόνισε: «Δεν θα τοποθετηθώ ιδιαίτερα στο περιεχόμενο των δηλώσεων Στεφανίδη, είναι φαιδρές. Όσο για κάποια που έχει πει και είναι μηνύσιμα, θα μας τα αποδείξει στο δικαστήριο, όταν θα πάει για συκοφαντική δυσφήμιση. Θέλω μόνο να πω ότι δεν πρέπει πλέον να απευθύνεται κανείς τους, διότι κανείς τους δεν είναι διοίκηση και ούτε πρόκειται να γίνει από μια παράνομη συνέλευση και παράνομες διαδικασίες, στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας.

Να σταματήσουν να μιλάνε δημόσια αυτοί εδώ, όπως ο Στεφανίδης επειδή τους έχουν βάλει κάποιοι οργανωμένοι από τον Super 3, οι οποίοι τον είχαν εικονιζόμενο σε τσίρκο, και τώρα έρχεται ο ίδιος να μιλήσει για αξιοπρέπεια. Από την άλλη, ακούνε ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αυτούς τους ανθρώπους να λένε ότι θα αποτελέσουν αύριο διοίκηση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παραίτηση Γιώτα και την επικοινωνία του Στεφανίδη με τον Μώραλη: «Μέσα από παράνομες διαδικασίες και τραμπουκισμούς, που οδήγησαν σε εκφοβισμούς και τον Γιώτα σε παραίτηση, γιατί δεν δέχτηκε να υποκύψει σε τέτοιου είδους εκβιασμούς, δεν πρόκειται να γίνουν διοίκηση. Να σταματήσουν να μιλούν δημοσίως, διότι δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα, αίσθημα αστάθειας στους ποδοσφαιριστές αλλά και ως προς την αντιμετώπιση που θα έχουν απέναντι στους τρίτους. Ο Στεφανίδης σήμερα το πρωί (σ.σ. χθες) πήρε τηλέφωνο τον Μώραλη και ο ίδιος ο Μώραλης του απάντησε ‘για ποιο λόγο να κατέβετε και δεν αφήνετε τον Σκόρδα ο οποίος από την στιγμή που είναι πρόεδρος και έσωσε πέρσι την ομάδα, να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει, μήπως καταφέρει ο Άρης και σωθεί;’ Και ο Στεφανίδης του απάντησε ‘όχι, πρέπει να αλλάξει, θέλουμε να είμαστε εμείς, διότι αυτό θέλει ο κόσμος».

Ο Σκόρδας μίλησε και για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο Άρης παίζει το Σάββατο ένα τεράστιο παιχνίδι, τεράστιας σημασίας, και πρέπει να ξέρουν οι παίκτες ότι δεν πρόκειται κανείς προπονητής να αλλάξει, καμία διοίκηση να φύγει. Εμείς θα είμαστε μαζί τους και τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα για να πάρουμε τη νίκη με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε για να σωθεί η ομάδα. Καλώ τους παίκτες να μην ακούν τίποτα. Να κάνουμε το Σάββατο το μεγάλο αγώνα με τον ΟΦΗ, να κερδίσουμε και από εκεί και πέρα να προγραμματίσουμε πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να αποφύγουμε τον πολύ μεγάλο κίνδυνο».

Επίσης, ο Σκόρδας μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μιλίνκοβιτς: «Η οικογένεια Στεφανίδη του έδωσε 139.000 ευρώ για 57 μέρες. Δεν πρόκειται να ξανάρθει στον Άρη. Θα σταματήσει εδώ και τώρα αυτή η ρεμούλα. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι τελειώνουν τα αστεία. Αν και όταν γίνουν διοίκηση, θα μπορέσουν να ξαναμιλήσουν. Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια, που θα κρίνουν τις παράνομες πράξεις τους και θα τους καταδικάσουν. Ζητώ να σταματήσει αυτή η ιστορία, γιατί ο Άρης έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά. Αν καταφέρει ποτέ ο Στεφανίδης και ο ‘Super 3’ να ξαναναλάβει τη διοίκηση του Άρη, τότε θα μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε με άλλη προοπτική».

Τέλος, ο Σκόρδας μίλησε για τον μη σχηματισμό διοίκησης από την πλευρά Στεφανίδη: «Δεν έγινε γιατί δεν μπορούν. Είναι παράνομοι. Ας βγάλουν το σκασμό όλοι τους, να σταματήσουν να μιλάνε, ας αφήσουν την ομάδα να παίξει τα παιχνίδια που πρέπει, στην προσπάθειά της να σωθεί. Δεν είναι διοίκηση, ούτε πρόκειται να γίνουν. Στην Αθήνα αντιλαμβάνονται όλοι ότι μια μειοψηφία οργανωμένων θέλει να φουντάρει τον Άρη, γιατί θέλει να τον έχει στα χέρια της. Αυτοί αποδυναμώνουν την εικόνα μας απέναντι στους πάντες και τη μεταφέρουν έτσι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι, γλείφοντας οργανωμένους οπαδούς».

To Top