Σλούκα: «Οικογενειακά είμαστε Άρης, να ανεβάσουμε την ομάδα ξανά στην Α1»

Η Αναστασία Σλούκα αποτελεί ακόμα μία σπουδαία προσθήκη για το γυναικείο μπάσκετ του Άρη και η ίδια επιστρέφει στην αγαπημένη της ομάδα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σε δηλώσεις της στο Yellow Radio η 26χρονη γκαρντ/φοργουορντ είπε: «Αγωνίστηκα σε όλες τις μικρές ομάδες του Άρη και στη γυναικεία. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια φέτος, θέλει να ανέβει η ομάδα στην Α1 και γύρισα για να βοηθήσω σε αυτόν τον στόχο.

Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν με ένα σοβαρό πλάνο, να ανεβάσουμε τον Άρη και να πρωταγωνιστήσει ξανά. Γνωρίζω κάποιες συμπαίκτριές μου και περιμένω για τις προπονήσεις και τη νέα σεζόν.

Ήθελα να παίξω σε μια ομάδα που θα έχει στόχο την άνοδο και για αυτό ήρθα στον Άρη. Οικογενειακά μας συνδέουν πολλά με τον Άρη. Είμαστε Αρειανοί, αγωνίστηκε και ο αδερφός μου (σ.σ. Κώστας Σλούκας) εδώ. Υπάρχουν συναισθηματικοί δεσμοί με τον Άρη.

Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι ο 6ος παίκτης μας και σίγουρα κάνει τη μεγάλη διαφορά. Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν πολύ κόσμο και πόσο μάλλον ο Άρης».

To Top