Σοκ στην Γερμανία: Χάνει το Euro ο Τερ Στέγκεν

Ο Μαρκ Τερ Στέγκεν στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στο τέλος της σεζόν αφού ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Γερμανία, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει το Euro!

Ο λόγος που o 29χρονος τερματοφύλακας, αποφάσισε να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου είναι οι ενοχλήσεις που νιώθει σε μεγάλο μέρος της σεζόν στο δεξί του γόνατο.

«Είμαι απογοητευμένος για τη χθεσινή ήττα και τώρα δεν μπορούμε πλέον να κερδίσουμε τη La Liga. Μετά από ένα περίπλοκο ξεκίνημα της σεζόν, δείξαμε καλό χαρακτήρα με 19 αγώνες αήττητοι, αλλά δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε αυτήν τη φόρμα.

Αποφάσισα μαζί με την ιατρική ομάδα του συλλόγου ότι θα κάνω μια συμπληρωματική παρέμβαση στο γόνατό μου.

Λυπάμαι που θα χάσω το EURO αυτό το καλοκαίρι με τη Γερμανία. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια υποστηρίζω τη χώρα από στο σπίτι μου. Ελπίζω να κερδίσουμε! Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, όταν επιστρέφουμε στο γήπεδο, ελπίζω να μπορούμε να παίζουμε με τους φιλάθλους μας στα γήπεδα. Μου έχει λείψει.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε μια δύσκολη περίοδο και μείνετε υγιείς!», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στο instagram ο Τερ Στέγκεν.

To Top