ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούπερ Άρης, “καθάρισε” άνετα (3-0) με γκολάρες τον Ατρόμητο και επέστρεψε στην 2η θέση! (videos)

Με τον Γκάνεα να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα του Άρη, οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” -για την 24η αγωνιστική- με 3-0 και επέστρεψαν στην 2η θέση της Super League! Γκολ “φωτοβολίδα” από τον Ρουμάνο για το 1-0 (22΄), “έφτιαξε” και το 2-0 (65΄) του Λούκας Σάσα, που σκόραρε με το κεφάλι! Το τελικό 3-0, με φοβερό πλασέ ο Σίλβα στο 80΄! Στους 47 βαθμούς η ομάδα του Άκη Μάντζιου, με την 14η φετινή της νίκη.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Ο Κουέστα κάτω από τα γκολπόστ, με τον Σούντγκρεν δεξιά στην άμυνα και τον Γκάνεα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας, Ροζ και Δεληζήσης. Στην μεσαία γραμμή, δίδυμο οι Τζέγκο και Σάσα. Ο Γκάμα και ο Μπρούνο στα δύο άκρα της επίθεσης, με τον Μπερτόγλιο πίσω από τον Μήτρογλου.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ!

Ο Άρης ήταν πιο απειλητικός στο ξεκίνημα του αγώνα και είχε τις καλές του στιγμές, δίχως όμως να τις εκμεταλλευτεί. Σουτ του Γκάμα στο 2΄, πέρασε κόρνερ, ενώ στο 8΄, ο Σάσα πήρε την κεφαλιά από την σέντρα του Σούντγκρεν, αλλά ήταν άστοχος. Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη στο 11΄! Ο Μπερτόγλιο πάτησε στη μεγάλη περιοχή, γύρισε στον Μπρούνο που σούταρε λίγα μέτρα πάνω από την εστία του Ατρόμητου! Στο 13΄, εκπληκτική μπαλιά του Σάσα, κακό κοντρόλ του Μπρούνο, θα έβγαινε σε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ.

ΓΚΟΛΑΡΑ ΓΚΑΝΕΑ!

Στο 22΄, ο Κριστιάν Γκάνεα πέτυχε το γκολ της ζωής του! Ο Ρουμάνος με σουτ-βολίδα εκτός μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” του ανήμπορου για το οτιδήποτε, Θεοδωράκη, για το 1-0 του Άρη! Στο 25΄, ο Μπράιτ έσπασε το οφ σάιντ, έκανε το σουτ, ο Κουέστα έπεσε με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Όπως και το τακουνάκι του Μπρούνο, στο 27΄, στην σέντρα του Γκάμα.

Μεγάλη στιγμή για τον Άρη, για να γίνει το 2-0 στο 36΄! Ο Γκάμα στον Σούντγκρεν, αυτός γύρισε στον Μπρούνο που από την μεγάλη περιοχή μόνος του δεν εκτέλεσε, αλλά έδωσε στον Μήτρογλου, που δεν μπόρεσε όμως να πάρει την μπάλα στα πόδια του! Μία ακόμα τελική για τον Άρη, στο 40΄, με την καλή σέντρα του Γκάνεα από τα αριστερά και την αδύναμη κεφαλιά του Σάσα, που “τρύπωσε” στην αντίπαλη άμυνα, όμως ο Θεοδωράκης μπλόκαρε. Ο Νάτσος, για λογαριασμό του Ατρόμητου, έκανε ένα καλό σουτ στο 44΄, το οποίο κατέληξε λίγο πάνω από την εστία του Άρη.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Το δεύτερο 45λεπτο, ξεκίνησε με τον Άρη να είναι και πάλι καλύτερος, όχι όμως αποτελεσματικός. Καλή στιγμή για τον Άρη, κόρνερ του Γκάμα από τα δεξιά, στην κίνηση σουτ του αμαρκάριστου Μπερτόγλιο, άουτ στο 47΄! Κόντρα επίθεση στο 51΄, ο Γκάμα δεν έδωσε σε Μήτρογλου ή Μπερτόγλιο, έκανε το σουτ, που δεν ήταν καλό, επίσης άουτ!

Στο 65΄, ο Άρης “κλείδωσε” τη νίκη, με τον πρωταγωνιστή του αγώνα Γκάνεα να βγάζει την σέντρα από τα αριστερά και ο Σάσα στην 3η του προσπάθεια με το κεφάλι, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

Στο 69΄, ο Γκάνεα έβγαλε μία ακόμα καλή σέντρα, κεφαλιά του Μάνου, λίγο άουτ! Ο Μάνος έχασε σημαντική ευκαιρία για το 3-0, άουτ το σουτ που δοκίμασε από πλάγια δεξιά στο 73΄. Ο Μάντζιος είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, καθώς το 2-0 του έδινε αυτή την δυνατότητα, πόσω δε μάλλον το 3-0 στο 80΄!

Ο Σίλβα έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον Μάνο, αυτός ξανά στον Πορτογάλο που με δυνατό πλασέ, έστειλε την μπάλα ψηλά στα δίχτυα του Θεοδωράκη, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 3-0!

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με τον Άρη να έχει μπροστά του πλέον την ρεβάνς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό, στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Ροζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν (79΄Σάκιτς), Σάσα (79΄Κάτσε), Τζέγκο, Γκάμα, Μπρούνο (68΄Σίλβα), Μπερτόγλιο (64΄Μαντσίνι), Μήτρογλου (64΄Μάνος)

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Θοεδωράκης, Γούτας, Καλβάο, Γκάλο (74΄Ούμπιδες), Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Νάτσος, Μουνίθ, Νταβιώτης (66΄Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεβ (66΄Ραμπεγιο), Μπράιτ (46΄Κωτσόπουλος, 69΄λ.τρ. Μάτιτς)

Διαιτητής: Tζοβάρας, Βοηθοί: Κόλλιας-Μπαλτάς, VAR: Κουμπαράκης, AVAR: Παπαδάκης, 4ος: Βρέσκας

To Top