ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σπανούλης: “Έχω μιλήσει αρκετά με τον Τολιόπουλο, τον πιστεύω σαν παίκτη”

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Ολλανδία και τη νίκη, και τόνισε πως ο στόχος είναι η Εθνική να γίνει ξανά η επίσημη αγαπημένη! Παράλληλα, μίλησε και για τον μεγάλο πρωταγωνιστή Βασίλη Τολιόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Η άμυνα είναι ο τρόπος, που έχουμε μάθει να κερδίζουμε. Δεν είναι κατάλληλος για καρδιακούς, αλλά έχουμε παιδιά με ψυχή. Είχαμε την ατυχία να τραυματιστούν Ναζ (σ.σ. Μητρου-Λονγκ) και Κώστας (σ.σ. Αντετοκούνμπο), αλλά όλα τα παιδιά έπαιξαν και για αυτούς που έλειπαν. Το πιο σημαντικό πέρα από τη νίκη είναι να χτίσεις τη νοοτροπία της ομάδας.

Είπα πριν το παιχνίδι στα παιδιά ότι πρέπει να καταλάβουν ποια φανέλα φορούν, ότι έχει έρθει κόσμος από την ξενιτιά, αλλά και την Ελλάδα να τους δει. Ότι πρέπει να παίξουν για την πατρίδα μας και να ξανακάνουν την ομάδα επίσημη αγαπημένη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, δείξαμε και πάλι ότι οι Έλληνες είναι παντού και ενωμένοι. Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά, έκαναν υπερπροσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έχω μιλήσει αρκετά με τον Τολιόπουλο, μίλησα μαζί του και μετά την Τσεχία όπου δεν ήταν πολύ καλός. Του έχω πει πως τον πιστεύω σαν παίκτη, αλλά δεν θέλω να σταθώ μόνο σε εκείνον, αλλά σε όλα τα παιδιά, που έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα».

To Top