ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σπανούλης: “Ο Γκάλης μπορούσε να πάρει ένα πρωτάθλημα μόνος του” (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη.

Στο ερώτηση για το ποιον θα διάλεγε μεταξύ των δύο και σε ποιον από τους δύο πιστεύει ότι είναι πιο κοντά σε στυλ παιχνιδιού και νοοτροπία, ο παλαίμαχος πλέον παίκτης ανέφερε: “Καταρχήν είναι τιμή μου που μπαίνω στην ίδια συζήτηση με αυτούς τους θρύλους. Είναι ο λόγος που ξεκινήσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Με τιμάει το γεγονός.

Ο Γιαννάκης κοιτούσε πιο πολύ να είναι και οι γύρω του καλά. Ο Γκάλης ήταν ένα εκπληκτικό ταλέντο που όμοιό του δύσκολα θα βγει στα γήπεδα. Είχε ένα δολοφονικό ένστικτο, σε σκότωνε με το σκοράρισμα. Είχε έναν τρόπο να σκοράρει που ακόμα και τώρα δύσκολα τα βλέπεις. Ήταν 20-30 χρόνια μπροστά από την εποχή του. Θεωρώ ότι έχω πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο. Βέβαια να ξαναπώ ότι είναι μεγάλη τιμή να μπω σε αυτή την συζήτηση. Ο Γκάλης μπορούσε να πάρει ένα πρωτάθλημα μόνος του. Ο Γιαννάκης ήταν επίσης ένα τρομακτικό ταλέντο που θυσίασε τον εαυτό του για να συνεργαστεί με τον Γκάλη”.

To Top