Σπανούλης: «Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ, το ίδιο θα κάνουμε και με τον Άρη» (video)

Ικανοποιημένος από τη νίκη – ισοφάριση της σειράς των αγώνων με τη Βόννη εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο κόουτς του Περιστερίου τόνισε πως η ομάδα του αρνείται να χάσει, ενώ έκανε λόγο για ολοκληρωτικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, κάτι που θα εφαρμόσει απέναντι στον Άρη.

Αναλυτικά είπε:

«Δείξαμε και με τον Ολυμπιακό την αντίδρασή μας, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Στο πρώτο ματς με τη Βόννη ήμασταν εντελώς εκτός παιχνιδιού, σαν να ήμασταν κοιμισμένοι, εκτός κλίματος, εκτός πραγματικότητας. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι βρεθήκαμε 5-7 πόντους πίσω στα τελευταία λεπτά. Αντίστροφα, στο καλό μας παιχνίδι σήμερα, που αναγκάσαμε την Βόννη να παίξει άσχημα, κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά. Αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα της ομάδας, πώς αντιδρά σε ένα do or die παιχνίδι, μιας ομάδας που αρνείται να χάσει, που είναι μαχήτρια και αυτό το δείχνει με πράξεις και όχι στα λόγια».

«Είναι πολύ δύσκολο για μια νέα ομάδα, με παιδιά που παίζουν για πρώτη τους φορά playoffs. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση. Σημασία έχει ο κάθε παίκτης να κάνει το ρόλο του και να συνεισφέρει. Πολλοί περίμεναν με τον Ολυμπιακό να πάμε να παίξουμε ένα… φιλικό παιχνίδι, αλλά δεν συνέβη. Το ίδιο θα κάνουμε με τον Άρη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου, αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Ο Ουίλιαμς είναι 50-50, είχε ένα διάστρεμμα, θα επανεξεταστεί και αν δεν είναι έτοιμος με τον Άρη, θα είναι σίγουρα με τη Βόννη».

To Top