Σπανός: “Ο Άρης είναι σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να κρατήσει την ψυχραιμία του για να κάνει καλή πορεία” (video)

Ικανοποιημένος από την νίκη του Ιωνικού απέναντι στον Άρη εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός. Ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας μίλησε για τους πρώτους βαθμούς της ομάδας του, ενώ αναφερόμενος στους κιτρινόμαυρους υποστήριξε πως ναι μεν χτύπησε στις αδυναμίες τους, αλλά τόνισε πως υπάρχει υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι λογικό να έχουμε ένα ωφέλιμο άγχος. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, τακτικά είμαστε άψογοι, χτυπήσαμε τις αδυναμίες του Άρη και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο της νίκης που είναι πολύ σημαντικό.

Έχει να κάνει με την στιγμή και την ατομικότητα ενός παίκτη. Η ομάδα στάθηκε καλά, η ομάδα ήταν διαβασμένη, αλλά δεν θέλουμε να ευλογούμε τα γένια μας, τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που θα πουν τι δουλειά κάνουμε.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι πιο κρίσιμο για εμάς, γιατί χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον ΠΑΣ που είναι και αυτός μια μεγάλη ομάδα, είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουμε για την σωτηρία.

Ο Άρης είναι σε υψηλό επίπεδο και αν κρατήσει την ψυχραιμία του και την ηρεμία του θα κάνει καλή πορεία στην συνέχεια.

Είμαστε μια ομάδα με διαφορετικό DNA, βλέπω έναν άλλο τρόπο διοίκησης εδώ υπάρχει λογική και όταν υπάρχει λογική στο ποδόσφαιρο μπορείς να κάνεις το καλύτερο».

To Top