Σπαραγμός στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων (photo-video)

Το νήμα της ζωής της κόπηκε ενώ ζητούσε βοήθεια έξω από ένα αστυνομικό τμήμα.

Η 28χρονη Κυριακή, το κορίτσι από τους Αγίους Αναργύρους θα μπει στην λίστα των γυναικών που δολοφονήθηκαν με άγριο τρόπο από κάποιον που την θεωρούσε κτήμα του αλλά και γιατί ενώ ζήτησε βοήθεια από τις αρχές εκείνες δεν ανταποκρίθηκαν.

Η 28χρονη Κυριακή κηδεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (04.04.24) στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου με τους δικούς της ανθρώπους να αναρωτιούνται γιατί τους συνέβη αυτό, με τα κλάματα και τον θρήνο να ακούγονται ακόμα και έξω από την εκκλησία.

Ντυμένη νύφη, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, φορώντας λευκό στεφάνι στα μαλλιά, γονείς, αδέρφια, συγγενείς και φίλοι λύγισαν στην θέα του λευκού φέρετρου.

Αδυνατούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούν την αγαπημένη τους Κυριακή, που δολοφονήθηκε αβοήθητη και τόσο βάναυσα μπροστά από το φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος στους Αγίους Αναργύρους.

Οι τραγικές στιγμές που διαδραματίστηκαν στο ύστατο χαίρε στην αδικοχαμένη Κυριακή, ραγίζουν καρδιές, με όλη την Ελλάδα να παρακολουθεί συγκλονισμένη όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από ακόμη μία γυναικοκτονία, την 5η στη σειρά από την έναρξη του 2024.

To Top