ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Στάρτζεον: “Ο πρόεδρός μας στην Ξάνθη ήταν ίδιος με του ΠΑΟΚ”

Ο Φάμπιο Στάρτζεον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα «O’Jogo» δήλωσε ότι η Ξάνθη τιμωρήθηκε «επειδή έχει τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ».

Ο Φάμπιο Στάρτζεον αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Ξάνθη δανεικός από τη Φεϊρένσε. Μιλώντας στους συμπατριώτες του για τα μελλοντικά του σχέδια αναφέρθηκε και στην τιμωρία της ακριτικής ομάδας.

«Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, λόγω του ότι ο πρόεδρός μας ήταν ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ αυτοί έχασαν 7 βαθμούς».

«Ο στόχος είναι να συνεχίσω να παίζω στην 1η κατηγορία, δεν ξέρω εάν θα γίνει στην Πορτογαλία ή στο εξωτερικό. Ακόμη πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα εδώ, αλλά δεν σκοπεύω να συνεχίσω στην Ελλάδα. Ψάχνω για κάτι θετικό στην καριέρα μου, και σε οικονομικό επίπεδο» είπε.

Γιατί ο Στάρτζεον ξέρει καλύτερα από πολλούς τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη; Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση είναι ο ατζέντης που τον πήγε στην ακριτική ομάδα. Ποιος τον πήγε; Ο Λεονάρντο Κορνατσίνι. Υποψήφιος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, φίλος του Γιώργου Σαββίδη, μεσάζοντας στις συζητήσεις Σαββίδη-Φορταλέζα και γενικώς μάνατζερ – εξ απορρήτων του συστήματος ΠΑΟΚ. Ο οποίος τον πήγε στην Ξάνθη χωρίς να είναι εκπρόσωπός του. Απλά ως μεσάζοντας. Επειδή τον έβαλε η… ομάδα.

To Top