ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα αποδυτήρια ο Χαριστέας, μίλησε με Παντελίδη και στους παίκτες (photos)

Έχοντας πλέον τον ρόλο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Άγγελος Χαριστέας παρουσιάστηκε στα αποδυτήρια του Άρη από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Χαριστέας συνομίλησε με τον Σάββα Παντελίδη, ενώ μίλησε και στους παίκτες του Άρη πριν την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση, εξηγώντας τους τις πρώτες σκέψεις του και τα πιστεύω του για τη συνέχεια της ομάδας.

Τον Άγγελο Χαριστέα παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές, πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον Άγγελο πίσω στην οικογένεια του ΑΡΗ. Ήταν μια σκέψη που είχα από καιρό γιατί ο Άγγελος είναι παιδί του ΑΡΗ, νιώθει από ΑΡΗ και διαθέτει, λόγω της μεγάλης του καριέρας με τον ΑΡΗ, την Εθνική και στο εξωτερικό, την απαραίτητη τεχνογνωσία για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι διαθέτει τη νοοτροπία του νικητή. Άγγελε, καλωσήρθες, καλή δύναμη και καλή επιτυχία», ήταν τα λόγια του κ. Καρυπίδη, κατά την παρουσίασή του στους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ο οποίος μετά τη γνωριμία του με τους παίκτες, τόνισε στην πρώτη του ομιλία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα γιατί εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα ως ποδοσφαιριστής και δεν ξεχνιούνται εκείνες οι στιγμές. Τα πράγματα έχουν αλλάξει φυσικά από τότε, είμαι και εγώ εδώ τώρα για να βοηθήσω εσάς και τον ΑΡΗ να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να παίζει πάντα και παντού για τη νίκη. Θα τα λέμε σε καθημερινή βάση, η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή για οτιδήποτε θελήσετε».

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσίαση του Άγγελου Χαριστέα, ως Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος, σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», πριν από την προπόνηση, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρο Καρυπίδη:

To Top