Στα… θρανία για το VAR και οι διαιτητές Superleague 2 και Football League

Tην ευκαιρία να μυηθούν στο VAR θα έχουν οι διαιτητές και οι βοηθοί 2ης κατηγορίας σε σεμινάριο της ΚΕΔ, που ξεκινά την Τρίτη (21/1) και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (23/1).

Από εκεί και πέρα, θα γίνει έλεγχος της φυσικής τους κατάστασης, όπως και ανάλυση της απόδοσής τους στο πρώτο μέρος της σεζόν στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League.

Aναλυτικά, η ανακοίνωση της Δευτέρας (20/1): «Το χειμερινό σεμινάριο αξιωματούχων διαιτησίας 2ης κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Ιανουαρίου σε ξενοδοχείο της Αθήνας και στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή (δοκιμασίες φυσικής κατάστασης).

Μεταξύ των στόχων του σεμιναρίου, όπως έχουν τεθεί εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, είναι η εισαγωγή των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών στο πρωτόκολλο και στις αρχές του V.A.R.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον έλεγχο της φυσικής τους κατάστασης, θα γίνει ανάλυση της απόδοσης στο πρώτο μέρος της περιόδου Super League 2 και Football League, καθώς και ενημέρωση από τον integrity officer της Ε.Π.Ο.».

To Top