Στα «μαχαίρια» Τσάβι – Λαπόρτα, ανοικτό ξανά το διαζύγιο

Οι δηλώσεις του Τσάβι για την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα εξόργισαν τον Τζοάν Λαπόρτα, ο οποίος πλέον φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις για την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Κι όμως, το μέλλον του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα τελικά μόνο βέβαιο δεν πρέπει να θεωρείται. Μια σχέση που έχει περάσει από χίλια κύματα με μεγάλες ανατροπές απέκτησε και νέο επεισόδιο, το οποίο θέτει την παρουσία του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο των Μπλαουγκράνα εν αμφιβόλω.

Αν και οι δυο πλευρές είχαν ξεκαθαρίσει πως τελικά ο Τσάβι θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του παρά τις δηλώσεις περί… φυγής στις αρχές του 2024, πολλά Μέσα από την Ισπανία φέρνουν νέα δεδομένα στο τραπέζι.

Συγκεκριμένα στην Καταλονία τονίζουν πως Λαπόρτα και Τσάβι βρίσκονται στα… μαχαίρια μετά τις δηλώσεις του τελευταίου πριν από το ματς με την Αλμερία, ο οποίος τόνισε πως πως η Μπαρτσελόνα χρειάζεται ενισχύσεις και οι οπαδοί πρέπει να είναι ρεαλιστές στις απαιτήσεις τους, δεδομένης της οικονομικής δυσκολίας που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Οι παραπάνω δηλώσεις φαίνεται πως εξόργισαν τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Αλμερία για να στηρίξει από κοντά το σύνολο του Τσάβι. Το περιβάλλον του μάλιστα υποστηρίζει πως τέτοια λόγια βγάζουν ηττοπάθεια και συμβουλεύουν τον Λαπόρτα για άμεσο… διαζύγιο!

Τόσο το «Catalunya Radio» όσο και το «Partizado De Cope» τονίζουν πως πλέον το μέλλον του Τσάβι είναι ξανά στον αέρα μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη συμφωνία όλων των πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας τους, με τις επόμενες μέρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες.

To Top