ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα ταμεία του Άρη 350.000 ευρώ θα προσθέσει νίκη της Σέλτικ με την Ρέιντζερς λόγω… Πάλμα!

O Άρης έχει άμεσο ενδιαφέρον για την μάχη του τίτλου στη Σκωτία ανάμεσα στη Σέλτικ και την Ρέιντζερς αλλά και από μια πιθανή μεταγραφή του 24χρονου παίκτη.

Ήδη αρκετά μεταγραφικά σενάρια εμπλέκουν και τον Πάλμα και το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Ο πρώην παίκτης του Άρη, με εξαίρεση τον τελευταίο μήνα που λόγω ενός τραυματισμού δεν έχει πολύ χρόνο, τα έχει πάει εξαιρετικά στην πρώτη του σεζόν στη Σέλτικ. Σε 37 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει 11 γκολ και έχει δώσει 12 ασίστ. Ένα από τα γκολ που έχει πετύχει είναι και υποψήφιο για το καλύτερο γκολ του πρωταθλήματος στην εκτός έδρας νίκη της Σέλτικ επί της Ρος Κάουντι με 3-0.

Εκτός από μια πιθανή μεταγραφή, ο Άρης θα επωφεληθεί εφόσον η Σέλτικ κατακτήσει πρωτάθλημα στη Σκωτία αφού έχει μπει και όρος επίτευξης στόχων που περιλαμβάνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη, έχει άλλα τέσσερα παιχνίδια, τρία για το Πρωτάθλημα (με τη Σέλτικ αυτή τη στιγμή να έχει το +3 από τη δεύτερη Ρέιντζερς) και ένα, ο τελικός Κυπέλλου Σκωτίας, το παιχνίδι Σέλτικ-Ρέιντζερς, που διεξάγεται την ίδια μέρα με τον ελληνικό τελικό ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, στις 25 Μαΐου.

Πολλά θα κριθούν σήμερα 11 Μαΐου στο κλασικό Old Firm για το Πρωτάθλημα Σέλτικ-Ρέιντζερς. Αν η Σέλτικ πετύχει τον στόχο της, τότε ο Άρης θα προσθέσει άλλες 350.000 ευρώ… λόγω της συμμετοχής του Πάλμα αφού έχει παίξει πάνω από το 60% των αγώνων όπως αναφέρει ο σχετικός όρος.

To Top