ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα 42,6 εκατ. το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ!

«Ίλιγγο» προκαλούν τα νούμερα που έφερε στη δημοσιότητα ο επίτιμος πρόεδρος της VTB League, Σεργκέι Ιβάνοβ. Στα 42.6 εκατομμύρια ευρώ το συνολικό μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, «τρελά» χρήματα και από Χίμκι-Λοκομοτίβ.

Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, η VTB έδωσε στη δημοσιότητα τα μπάτζετ των ρωσικών ομάδων και για άλλη μία σεζόν τα νούμερα… τρομάζουν για την ΤΣΣΚΑ. Όπως ανέφερε ο Σεργκέι Ιβάνοφ, το μπατζετ της ομάδας του Ιτούδη φτάνει στα 2.634 δις ρούβλια, δηλαδή 42.6 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, «ίλιγγο» δεν προκαλεί μόνο το μπάτζετ των πρωταθλητών Ευρώπης. Η Χίμκι που αγωνίστηκε στο Eurocup είχε μπάτζετ 23 εκατομμυρίων και η Λοκομοτίβ σχεδόν 18 εκατομμύρια ευρώ. Στα 14.3 εκατομμύρια το μπάτζετ της… ευρωλιγκάτης Ούνικς, ενώ στα 12 ανέρχεται της Ζενίτς Αγίας Πετρούπολης που τερμάτισε 2η στην VTB.

Aξίζει να σημειωθεί πως το περσινό μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της VTB, «άγγιζε» τα 37 εκατομμύρια, ενώ μικρότερο ήταν και το μπάτζετ της «Λόκο» (14 εκατ.) παρ’ όλο που είχε φτάσει στο Final Four της Euroleague.

To Top