ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στεν: “Μεγάλη νίκη για την Κατάγια και το φινλαδικό μπάσκετ”

Ο τεχνικός της Κατάγια, Γιούχα Στεν έβλεπε μικρό παιδί τον Άρη του Γκάλη με την Ουουσικαουπούνκι και σήμερα κέρδισε την ίδια ομάδα που θαύμαζε μικρός στη Φινλαδία. Ποιος να το πίστευε…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο τεχνικός των Φινλαδών τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο για τον καθένα να κερδίσει σ’ αυτό το γήπεδο. Ξεκινήσαμε άσχημα, ίσως σεβαστήκαμε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε τον Άρη, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο αρχίσαμε να παίζουμε και κυρίως να πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να σταθούμε ανταγωνιστικά. Έτσι είναι το μπάσκετ, αποκτήσαμε το μομέντουμ κι εκεί αποκτήσαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Συν τοις άλλοις, βάλαμε σουτ τα οποία μας έδωσαν αυτοπεποίθηση”.

Ρωτήθηκε αν πίστευε ποτέ ότι η Κατάγια θα μπορούσε να κερδίσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και απάντησε: “Είναι μεγάλη νίκη για την Κατάγια καιγι το φινλαδικό μπάσκετ, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα επιστρέφαμε από τον αγώνα αυτό μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες το πίστεψαν και αυτό το έδειξαν στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα και πήραν μια σπουδαία νίκη”.

 

To Top