Στεφανίδης: “Ο κόσμος ανταποκρίνεται, στόχος τα 15.000 διαρκείας”!

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα και το μέλος της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης Παναγιώτης Στεφανίδης αναφέρθηκε στην κίνηση που παρουσιάστηκε, μίλησε για τον στόχο των 15.000 εισιτηρίων, ενώ μίλησε και για την αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν δύο ημέρες που κυκλοφορούν και έχουν δώσει μεγάλη ανάσα στις καθημερινές υποχρεώσεις της ομάδας. Βέβαια οι υποχρεώσεις είναι τεράστιες και υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Ο κόσμος ευτυχώς ανταποκρίνεται . Ήδη τα χρήματα που μαζεύτηκαν έχουν δοθεί σε άμεσες ανάγκες της ομάδας. Ο κόσμος θα έρθει κοντά στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο Άρης . Βγαίνουν καθημερινά νέα έξοδα».

Σχετικά με το μπάτζετ της νέας περιόδου είπε: «Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στο μπάτζετ γιατί δεν έχουμε ακόμα εικόνα της πραγματικής κατάστασης της εταιρίας. Δώσαμε μια καλή εικόνα πληρώνοντας κάποιους ποδοσφαιριστές που έκαναν τεράστια υπομονή. Μη φανταστείτε ότι πήραν κανένα τεράστιο ποσό .
Θέλουμε όμως για να δούμε το αγωνιστικό μπάτζετ να ξέρουμε τα έσοδα και τα έξοδα. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την αυριανή κρίσιμη συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι εάν δεν ξέρουμε το 70% των εσόδων τα οποία προέρχονται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα , τις χορηγίες κτλ».
Για τον στόχο της ΠΑΕ στα διαρκείας είπε: «Θέλουμε γεμάτο γήπεδο γιατί πρέπει να τρέξουμε και το εμπορικό κομμάτι. Γιατί και στην εταιρία Άρης Εμπορική υπάρχουν πολλά προβλήματα. Το καφέ υπολειτουργούσε, η μπυραρία είναι κλειστή εδώ και πολύ καιρό και η μπουτίκ λειτουργεί όπως λειτουργεί. Είμαστε από την Παρασκευή καθημερινά στα γραφεία και τρέχουμε όλα αυτά τα ζητήματα.

Στόχος μας είναι τα 15.000 διαρκείας. Είναι το ιδανικό, αλλά θα πρέπει όλοι να δουλέψουμε γι αυτό».

Σχετικά με την παρουσία του Αθανασιάδη στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας είπε: «Το θέμα είναι καθαρά τυπικό για να έχει ο Άρης δικαίωμα ψήφου. Δικαίωμα ψήφου έχεις μόνο είτε με τον πρόεδρο είτε με τον αντιπρόεδρο. Ο Άρης δεν έχει αντιπρόεδρο άρα μένει ο πρόεδρος. Για αυτό ακριβώς το λόγο θα έρθει στη συνεδρίαση ο κ. Αθανασιάδης για να μπορεί να ψηφίσει ο Άρης και μετά θα παρατηθεί. Η διαδικασία του πρωτοδικείου δεν προχωράει τόσο γρήγορα. Όσο για την αυριανή συνεδρίαση υπάρχει ένα πλάνο στο μυαλό μας αλλά είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα πράγματα αύριο”.

To Top