Στεφανίδης: “Στηνόμασταν μπροστά στη τηλεόραση για να δούμε τον Γκάλη”

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης βρέθηκε στο Galisbasketball 3on3 και μίλησε για τον θρύλο Νίκο Γκάλη, τονίζοντας πόσο πολύ επηρέασε τη δική του μπασκετική ηλικία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ένας ακόμα εκλεκτός καλεσμένος του Νίκου Γκάλη στο Galisbasketball 3on3, που θα πραγματοποιηθεί στην Κω από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, θα είναι ο Χριστόφορος Στεφανίδης.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ μέσα από δηλώσεις του.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρεθώ σε μια εκδήλωση για έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών, όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά σε όλα τα επίπεδα. Ο Νίκος Γκάλης είναι ο άνθρωπος που μέσα από τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας αλλά και του Άρη και του Παναθηναϊκού, άθελά του άγγιξε και άλλαξε τις ζωές όλων μας. Δεν πιστεύω ότι θα ασχολιόμουνα με το μπάσκετ αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος».

«Θυμάμαι ήμουν 8 χρονών και το μοναδικό ξενύχτι που μου επέτρεπαν οι γονείς μου να κάνω ήταν κάθε Πέμπτη βράδυ για να δω τον Γκάλη. Όχι μόνο επιτρεπόταν, αλλά επιβαλλόταν να μείνεις ξύπνιος! Στηνόμασταν μπροστά στην τηλεόραση γονείς και παιδιά για να δούμε τον Γκάλη και την ομάδα του».

To Top