Στην Αθήνα ο Ερντογάν (video)

Πάτησε Ελλάδα περίπου στις 10:30 ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σε αστυνομικό κλοιό θα βρίσκεται σήμερα η Αθήνα λόγω της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου

Τις 6 ώρες που θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Ερντογάν θα υπάρχει εναέρια επιτήρηση, σε πολλά επίπεδα τόσο από drones, όσο κι από ελικόπτερα της ελληνικής αστυνομίας, τα οποία θα δίνουν ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Στα ψηλά κτίρια θα είναι ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές

Τουλάχιστον 3.500 αστυνομικοί, ελεύθεροι σκοπευτές, ελικόπτερα και drones θα επιτηρούν κάθε σημείο απ΄όπου θα περάσει ο Τούρκος πρόεδρος, ενώ ελέγχονται ακόμα και οι κάδοι σκουπιδιών και τα υπόγεια φρεάτια.

Με τρεις θωρακισμένες λιμουζίνες φτάνει ο Ερντογάν – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – Η διαδρομή και το πρόγραμμα της επίσκεψης.

Τις 6 ώρες που θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Ερντογάν θα υπάρχει εναέρια επιτήρηση, σε πολλά επίπεδα τόσο από drones, όσο κι από ελικόπτερα της ελληνικής αστυνομίας, τα οποία θα δίνουν ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Στα ψηλά κτίρια θα είναι ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές.

Σε αστυνομικό κλοιό θα βρίσκεται σήμερα η Αθήνα λόγω της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τουλάχιστον 3.500 αστυνομικοί, ελεύθεροι σκοπευτές, ελικόπτερα και drones θα επιτηρούν κάθε σημείο απ΄όπου θα περάσει ο Τούρκος πρόεδρος, ενώ ελέγχονται ακόμα και οι κάδοι σκουπιδιών και τα υπόγεια φρεάτια.

To Top