Στην αντεπίθεση ο Γεωργιάδης, εξηγεί τι έγινε με τις εγγραφές και καταγγέλλει τις ενέργειες του Τατάκη!

Με μακροσκελή επιστολή του ο Κώστας Γεωργιάδης, μέλος της ΚΜΑ παίρνει θέση για το έγινε στο θέμα των εγγραφών, εξηγεί τη δική του στάση και περνάει στην αντεπίθεση καταγγέλοντας τις ενέργειες του ταμία του δ.σ. Δημήτρη Τατάκη.

Αναλυτικά η επιστολή Γεωργιάδη:

“Έχοντας λάβει υπ’ όψιν μου την ανακοίνωση του ΔΣ της ΚΜΑ, κατά την οποία πρόκειται να κληθώ για εξηγήσεις για ενέργεια που δεν περιγράφεται (καθώς για προσωπικούς λόγους δεν ήταν δυνατό να δώσω το «παρών» στο χθεσινοβραδινό διοικητικό συμβούλιο αυτοπροσώπως, όπως και ο πρόεδρος του ΔΣ, Πάνος Στεφανίδης), οφείλω να δηλώσω τα εξής:

α) Η χθεσινοβραδινή απόφαση για την έκδοση ανακοίνωσης από την πλευρά του ΔΣ λήφθηκε όχι απλά ερήμην μου, αλλά χωρίς καν να έχω κληθεί από κανέναν για να ερωτηθώ στοιχειωδώς για την ύπαρξη ή όχι ενός θέματος που θα μπορούσε να διευθετηθεί εν τη γενέσει του.

Το ίδιο ακριβώς μπορώ να καταλογίσω και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που μέχρι και αυτή τη στιγμή δε με έχουν ενοχλήσει δημοσιογραφικά, ως όφειλαν βάσει επαγγελματικής δεοντολογίας, για να διακριβώσουν και τη δική μου άποψη επί του ζητήματος, πλην του Ρ/Σ ΑΡΕΝΑ.

Πλην όμως το θέμα αναπαράγεται μονοδιάστατα, διαμορφώνοντας εικόνα στην κοινή γνώμη για το άτομό μου και θίγοντας ταυτόχρονα την προσωπική μου υπόληψη και αξιοπρέπεια.

β) Εισερχόμενος στην κύρια ουσία του θέματος, εν ολίγοις καλούμαι να δώσω εξηγήσεις για το γεγονός ότι τη χθεσινή μέρα κατέθεσα στα γραφεία της ΚΜΑ τα στοιχεία δεκατεσσάρων ατόμων προς εγγραφή στα μητρώα μελών του Φορέα, τα οποία δεν κατέστη δυνατό να δώσουν το «παρών» αυτοπροσώπως κατά την εγγραφή τους.

Οι εγγραφές είναι αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου να επικοινωνήσω σε συνΑρειανούς μας το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών και ότι οφείλει κάθε Αρειανός που θέλει να έχει άποψη στο μέλλον του Συλλόγου, που κρίνεται από όλες τις απόψεις κομβικό, να συμμετέχει στη διαδικασία των εκλογών ως συνειδητοποιημένο μέλος του Φορέα. Χρειάστηκε πραγματικά ειλικρινής προσπάθεια για να καταφέρω να αντιστρέψω στο νου των συνΑρειανών μου την αρνητική εικόνα που πολλοί έχουν διαμορφώσει για τον Φορέα και τη διαδρομή του γενικότερα και η ενεργοποίηση προς την κατεύθυνση αυτή δεν αποτελεί προσωπικό κόπο απλά μιας ημέρας, γι’ αυτό και οι εγγραφές από πλευράς μου έγιναν για διευκόλυνση όλων συγκεντρωτικά και όχι αποσπασματικά και μία-μία ξεχωριστά.

γ) Ταυτίζομαι ΑΠΟΛΥΤΑ με την ομόφωνα ειλημμένη απόφαση του ΔΣ της ΚΜΑ από συγκροτήσεώς του σε σώμα ώστε στις επερχόμενες εκλογές για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ να τηρηθεί από όλα τα μέλη του ΔΣ ουδέτερη στάση έναντι κάθε υποψηφίου που θα κατερχόταν στις εκλογές, ώστε ουδόλως να επηρεαστεί το εκλογικό σώμα από τυχόν τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ της ΚΜΑ.

Μέχρι και σήμερα με κανέναν απολύτως τρόπο, λόγω ή έργω, έχω δημόσια αθετήσει αυτή τη δέσμευση που ανέλαβα με τους συναδέλφους μου στο ΔΣ. Αντιθέτως, η χθεσινή ανακοίνωση των υπόλοιπων παρόντων μελών του ΔΣ είναι που «χρωματίζει» την ενέργειά μου (ορμώμενη άραγε από τι;) να εγγράψω μέλη στο Σωματείο που είμαι και ο ίδιος μέλος, όπως άλλωστε αποτελεί καταστατικό σκοπό η διάδοση, η ενδυνάμωση και η σύνδεση του θεσμού με τους φιλάθλους του Άρη και η συμμετοχή μέσω της οικονομικής συνδρομής τους σε αυτόν.

Οφείλουν λοιπόν όσοι με κατηγορούν να αναλογιστούν για τι ακριβώς με μέμφονται, βάσει ποιου ακριβώς κριτηρίου θεωρούν ότι η εγγραφή μελών από πλευράς μου στον Φορέα συνιστά εκδήλωση άποψης ή προτίμησης υπέρ ή κατά οποιουδήποτε εκ των υποψηφίων, αν επιθυμούν την εγγραφή νέων μελών στον Φορέα ή τη διατήρηση ενός «κλειστού κλαμπ», όπως πολλοί ήδη λαθεμένα θεωρούν ότι αποτελεί η ΚΜΑ και αν, εν τέλει, ασπάζονται ή διαφωνούν με το Καταστατικό του Φορέα.

Η εν λόγω ενέργειά μου αδιαφιλονίκητα ούτε αντίκειται στους καταστατικούς σκοπούς του Σωματείου, ούτε αποτελεί ένδειξη προτίμησης από μέρους μου για οποιονδήποτε από τους κατερχόμενους στις εκλογές.

δ) Στις τελευταίες εκλογές όπου έθεσα την υποψηφιότητά μου για την εκλογή μου στο παρόν διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ τιμήθηκα από το εκλογικό σώμα με αριθμό 230 ψήφων. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι σε αυτά τα άτομα δε συγκαταλέγεται ΟΥΤΕ ΕΝΑ από το οικογενειακό μου περιβάλλον και δεν προσπάθησα να χειραγωγήσω ούτε μισή ψήφο για την εκλογή μου, πόσο μάλλον να το κάνω σήμερα υπέρ κάποιου άλλου.

ε ) Ήδη κατά την διάρκεια σύνταξης του παρόντος κειμένου ήρθαν σε γνώση μου από άλλα μέλη της Κ.Μ.Α. καταγγελίες ότι το μέλος του Δ.Σ. Δημήτριος Τατάκης εθεάθη να μοιράζει ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Άρης Διαφάνεια» του Δημήτριου Ηλιάδη στην μπυραρία του γηπέδου του Άρη επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου. Περιμένω τα γρήγορα αντανακλαστικά και την ευαισθησία των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.

στ) Δηλώνω ότι ανέκαθεν πίστευα και πιστεύω ότι οι εκάστοτε «μειοψηφίες» στους κόλπους της ΚΜΑ, απομονώνονται με την όσο το δυνατόν μαζικότερη και αθρόα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των φίλων του Άρη στις διαδικασίες του Φορέα.

Γι’ αυτό καλώ άπαντες τους εγγεγραμμένους και με δικαίωμα ψήφου φίλους του Σωματείου να μην αφήσουν στην άκρη για κανένα λόγο και με κανέναν τρόπο τον ενεργό τους ρόλο στα κοινά του Άρη και να προστρέξουν μαζικά στις επικείμενες εκλογές και να ψηφίσουν, ακόμα και αν θα ρίξουν «λευκή» ψήφο.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ αποτελεί την πεμπτουσία της ύπαρξης αυτού του μοντέλου λειτουργίας στην ομάδα μας και μοναδικό προνόμιο των φιλάθλων του Άρη μας και μέχρι τελευταίας ρανίδος θα πιστεύω σε αυτή και μόνο αυτή ως μήνυμα ελπίδας για το αύριο του Συλλόγου.

Με τιμή,

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος”

To Top