Στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κουβανός Μπρουνέτ! “Είμαι ενθουσιασμένος κι ανυπόμονος να παίξω” (photo)

Στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κουβανός βολεϊμπολίστας Λάζαρο Μπρουνέτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου για λογαριασμό της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ ο Lazaro Yoelvis Brunet.

Ο 22χρονος Κουβανός ακραίος αφίχθη στην Ελλάδα και μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεών του, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας, τη Δευτέρα 6/9. Ο Brunet είναι ο πρώτος ξένος του ΑΡΗ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Pre League.

Τον αθλητή υποδέχτηκαν ο προπονητής του ΑΡΗ, Σπύρος Γκολίτσης και ο άμεσος συνεργάτης του, Κώστας Μαζιώτης.

«Ενθουσιασμένος που ήρθα, ανυπόμονος να ξεκινήσω»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Κουβανός πετοσφαιριστής έδειξε ανυπόμονος για τη σεζόν που έρχεται.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα για τον ΑΡΗ. Από τις πληροφορίες που πρόλαβα να συλλέξω, έχω μάθει ότι είναι ένα ιστορικό σωματείο, με παράδοση στο βόλεϊ. Γνωρίζω ότι η ομάδα κάνει την προσπάθεια για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας και θα δώσω τα πάντα για να συμβάλω ώστε να πετύχει το στόχο της. Είμαι ανυπόμονος για τη σεζόν που έρχεται και ελπίζω ότι, με σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνάμεις μας, θα πετύχουμε το στόχο μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία με την ομάδα. Είναι σημαντικό να δεθούμε ως σύνολο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας», τόνισε ο Brunet.

 

To Top