Στην τελική ευθεία για την αναστολή του απαγορευτικού – Συνεχείς επαφές με FIBA, ΕΟΚ

Ο Άρης είναι σε θέση να ολοκληρώσει μέσα στο επόμενο 48ωρο ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να αποκτήσει (επιτέλους) την πολυπόθητη αναστολή της ποινής του απαγορευτικού μεταγραφών από την FIBA. Οι κίτρινοι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και με την ΕΟΚ και με την Παγκόσμια Ομοσπονδία για να πετύχουν τον στόχο τους.

Υπάρχει αισιοδοξία στο “στρατόπεδο” των κίτρινων ότι ακόμα κι αν ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα, το προσεχές σαββατοκύριακο, στο Παλέ θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και οι τρεις Αμερικανοί της ομάδας, Κλιφ Κόλιμον, Τσέιζ Σάιμον και Ορίον Άουτερμπριτζ.

Οι διοικούντες και δη ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης έχει αλλεπάλληλες επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη των δύο εμπλεκομένων αρχών (FIBA, ΕΟΚ) προσπαθώντας να αποδείξει ότι ο Άρης κινείται στον σωστό δρόμο, των διαπραγματεύσεων για να διακανονίσει τις οφειλές του και να τις ξεπληρώσει. Εμπράκτως θα αποδειχθεί αυτό όταν θα παρουσιάσει τους διακανονισμούς με τους Γάιο Σκορδίλη και Ιβάν Πάουνιτς, καθώς και το ότι ήδη έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με κατατεθειμένες προτάσεις προς τους Άαρον Μάιλς και Άντριου Μπετς.

 

To Top